H Huawei βραβεύεται για τις καινοτομίες της

13:51 21/12/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Huawei, ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιακής τεχνολογίας (ICT) παγκοσμίως, έλαβε από τη Frost & Sullivan, το βραβείο για Παγκόσμια Αναπτυξη και Καινοτομία σε Υπηρεσίες Τηλεπικοινωνιακής Διοίκησης, στο πλαίσιο του συνεδρίου «Διεθνής Κοινότητα Για Ανάπτυξη, Καινοτομία, και Ηγεσία 2011».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Frost & Sullivan, κ. Aroop Zutshi, παρέδοσε το βραβείο στη Huawei.

Η τιμή αυτή αποτελεί μια επιπλέον
αναγνώριση για την ηγετική θέση, και τις ανταγωνιστικές λύσεις της Huawei, στον κλάδο των υπηρεσιών διοίκησης.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Frost & Sullivan, η Huawei είναι ένας από τους σημαντικότερους προμηθευτές υπηρεσιών τηλεπικοινωνιακής διοίκησης σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο κλάδος Υπηρεσιών Διοίκησης της Huawei, κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους έχει κάνει σημαντικές προόδους στην ανάπτυξη, την καινοτομία, την τοποθέτηση αγοράς, και την παράδοση έργου.

"Tο βραβείο για Παγκόσμια Αναπτυξη και Καινοτομία σε Υπηρεσίες Τηλεπικοινωνιακής Διοίκησης απονέμεται στον πιο σημαντικό προμηθευτή υπηρεσιών διοίκησης σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι υποψήφιες εταιρείες βαθμολογούνται βάσει διάφορων σημαντικών κριτιρίων, όπως η καινοτομία, η στρατηγική αγοράς, και οι δυνατότητες ανάπτυξης. Ελπίζουμε πως θα συνεχίσουμε να βραβεύουμε εταιρείες με μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες και δυνατότητες ανάπτυξης, ενώ παράλληλα προσθέτει αξία σε επιχειρηματικούς πελάτες.
Η επιτυχία της Huawei φαίνεται από την ηγετική της θέση σε υπηρεσίες διοίκησης, καθώς και από την επιτυχημένη συνεργασία της με μερικούς από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους παγκοσμίως, που συνεχώς αναδεικνύουν την ισχυρή αναπτυξιακή πορεία της," δήλωσε ο Dr. Neil Wang, Διευθύνων Σύμβουλος της Frost & Sullivan.

"Η βράβευση πρόκειται για σημαντική αναγνώριση των επιτευγμάτων του τομέα Υπηρεσιών Διοίκησης της Huawei," δήλωσε σχετικά ο κ. Han Xiao, Διευθυντής της Παραγωγής Υπηρεσιών Διοίκησης της Huawei. "Ο συνολικώς αριθμός συμβάσεων για Υπηρεσίες Διοίκησης της Huawei έχει αυξηθεί από 2 το 2005 σε περισσότερες από 230 σήμερα. Οι υπηρεσίες συμπεριλαμβάνουν σταθερά και κινητά δίκτυα, για διάφορυς παρόχους και διάφορες υπηρεσίες, με ρυθμό ανάπτυξης που επί έξι έτη, ξεπερνά το 70%. Το τμήμα αποτελεί στρατηγική επένδυση για τις υπηρεσίες της Huawei, και τηρεί τη δέσμευσή της για τη δημιουργία μακρόχρονης στρατηγικής συνεργασία σε υπηρεσίες διοίκησης, συνεισφέροντας έτσι στην επιτυχία των πελατών της εταιρείας παγκοσμίως."

Για την καλύτερη υποστήριξη των αναγκών των παρόχων σε μελλοντικές υπηρεσίες σύγκλισης, cloud computing, εξέλιξης δικτύων All-IP, λειτουργίας και συντήρησης σταθερής (Fiber Broadband - FBB) και κινητής ευρυζωνικότητας (mobile broadband - MBB), η Huawei συνεχίζει να καινοτομεί και να αναπτύσσει την πλατφόρμα υπηρεσιών διοίκησης Managed Services Unified Platform (MSUP) που βασίζεται σε διεθνή πρότυπα τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, όπως τα Telecom Oper
Keywords
Τυχαία Θέματα