H GLOBO Technologies αναγνωρίζεται ως Oracle PartnerNetwork Gold Partner

07:16 16/12/2011 - Πηγή: PC Nea
Η GLOBO Technologies, θυγατρική του Ομίλου GLOBO (www.globoplc.com), κορυφαίος στο χώρο ανάπτυξης επιχειρηματικού λογισμικού e-business, S.a.a.S. και ολοκληρωμένων εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας, ανακοίνωσε σήμερα την επίτευξη του επιπέδου Gold Partner στο Oracle PartnerNetwork (OPN).

Με το επίπεδο αυτό, η Oracle
αναγνωρίζει τη δέσμευση της GLOBO Technologies στην απόκτηση ειδίκευσης και υπεροχής στην παροχή λύσεων Oracle τεχνολογίας, ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών στο χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, του λιανικού εμπορίου και του Δημοσίου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.

Ο κ. Μάκης Μπονάνος, Γενικός & Εμπορικός Διευθυντής της GLOBO Technologies, δήλωσε σχετικά: «Η επίτευξη του επιπέδου Gold Partner στοχεύει στην ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών της πελατειακής μας βάσης. Ως Gold συνεργάτης, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις τεχνολογίες, την εκπαίδευση και την υποστήριξη της Oracle για την περαιτέρω ανάπτυξη ειδίκευσης και τεχνογνωσίας της GLOBO Technologies στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, που σχετίζονται με την υλοποίηση μεγάλων έργων, όπως η διαχείριση περιεχομένου και εγγράφων και οι end-to-end λύσεις, καθώς και να δημιουργήσουμε κρίσιμης σημασίας επιχειρηματικές εφαρμογές για τους πελάτες μας».

Ως Gold Partner, η GLOBO Technologies μπορεί πλέον να ξεκινήσει τη διαδικασία των εξειδικεύσεων που θα της επιτρέψουν να επεκτείνει τις δραστηριότητές της, να αυξήσει την τεχνογνωσία της, να επιτύχει υψηλότερα επίπεδα διατήρησης πελατών και να διαφοροποιηθεί στην αγορά.

Οι Gold συνεργάτες έχουν, επίσης, το δικαίωμα μεταπώλησης όλων των προϊόντων τεχνολογίας της Oracle, ενώ μπορούν να αιτηθούν το δικαίωμα μεταπώλησης των Oracle Applications και των κλαδικών λύσεων. Επιπλέον, αποκτούν πρόσβαση σε εκπροσώπους πωλήσεων της Oracle, ενημερώσεις του My Oracle Support για όλα τα προϊόντα, εκπτώσεις για εκπαιδεύσεις, ορισμένο αριθμό κουπονιών δωρεάν αξιολόγησης/εξέτασης, μειωμένες τιμές για την αγορά Oracle αδειών για εσωτερική χρήση, εκπτώσεις για τις advanced customer υπηρεσίες, κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πλεονεκτήματα των Gold Partners της Oracle, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.oracle.com/us/partnerships/index.htm

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα
H GLOBO Technologies, Oracle PartnerNetwork Gold Partner,