H EFFECT ολοκλήρωσε την ενοποίηση των Private Banking & Custody της πρώην Λαϊκής Τράπεζας με της Τράπεζας Κύπρου

09:39 8/3/2014 - Πηγή: PC Nea
H Τράπεζα Κύπρου στα πλαίσια της απορρόφησης της πρώην Λαϊκής Τράπεζα Κύπρου, προχώρησε στην ενοποίηση των υπηρεσιών Private Banking και θεματοφυλακής της πρώην Λαϊκής Τράπεζας
Κύπρου με τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Τράπεζας Κύπρου.

Για το έργο αυτό η Τράπεζα Κύπρου επέλεξε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της EFFECT δημιουργώντας έτσι ένα ενιαίο, ευέλικτο και λειτουργικό περιβάλλον που επιτρέπει σήμερα τόσο στους συμβούλους πελατείας, όσο και σε όλες τις υπηρεσίες της τράπεζας να απολαμβάνουν ολοκληρωμένη, άμεση και πλήρη ενημέρωση.

Το σύστημα EFFECT WMS αποτελεί μια κορυφαία σύγχρονη πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων η οποία καλύπτει σε όλο τους το εύρος τις ανάγκες της θεματοφυλακής και του Private Banking της Τράπεζας, από back & middle office έως και τους συμβούλους πελατείας.

Προσφέρει ολοκληρωμένη πληροφόρηση σε ότι αφορά τις σχέσεις των πελατών με την τράπεζα και ειδικά εργαλεία διαχείρισης χαρτοφυλακίων, ώστε να διευκολύνονται οι διαχειριστές στην καλύτερη διαχείριση των επενδύσεων των πελατών τους αλλά και γενικότερα στη διαμόρφωση της στρατηγικής της τράπεζας.

Το περιβάλλον αυτό ενισχύεται με την υποστήριξη εργαλείων ανάλυσης κινδύνων, ανάλυσης της απόδοσης των επενδύσεων, ενημέρωσης για μελλοντικές ροές, και διασύνδεσης με τρίτους (brokers, Global Custodians κλπ).

Για την επιτυχία του έργου ο κος Γιώργος Λουκά Διευθυντής έργου εκ μέρους της Τράπεζας Κύπρου σημείωσε:

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς την EFFECT και τους συμβούλους της, που με την προσπάθεια την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό τους ολοκλήρωσαν με επιτυχία και σύμφωνα με το πλάνο ένα δύσκολο και απαιτητικό έργο.

Ο κος Γιώργος Θωμάς Διευθύνων Σύμβουλος εκ μέρους της EFFECT σημείωσε:

Ευχαριστούμε κι εμείς την Τράπεζα Κύπρου για την εμπιστοσύνη προς την εταιρία μας, και δεσμευόμαστε ότι θα εξακολουθούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ώστε να υλοποιούμε το όραμα της Τράπεζας με τον καλύτερο και πλέον ασφαλή τρόπο.
Keywords
Τυχαία Θέματα