H Data Communication πιστοποιείται για την ελληνικοποίηση του Microsoft Dynamics NAV 2013 R2

20:39 16/6/2014 - Πηγή: PC Nea
Το InnovEra ERP, η ελληνικοποιημένη έκδοση του Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 της Data Communication (datacomm.gr), πιστοποιήθηκε ως Certified for Microsoft Dynamics (CFMD), ανταποκρινόμενη πλήρως στα υψηλά πρότυπα της Microsoft για
την ανάπτυξη λογισμικού από συνεργάτες της.

H πιστοποίηση χορηγήθηκε από την Lionbridge, επίσημο φορέα πιστοποιήσεων της Microsoft, έπειτα από μία σειρά επιτυχών δοκιμών βάσει αυστηρών κριτηρίων και με δεδομένη την ύπαρξη σημαντικού αριθμού πελατών που χρησιμοποιούν ήδη τη λύση InnovEra με επιτυχία.

Το InnovEra ERP αποτελεί την ελληνικοποιημένη έκδοση του Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 από την Data Communication και ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες του. Είναι προσαρμοσμένο στην ελληνική νομοθεσία, είναι πλήρως ανοικτό για περαιτέρω επεκτάσεις και παράλληλα, διαθέτει επιπλέον δυνατότητες που ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων.

Η εταιρεία, προσφέροντας το InnovEra ERP ήδη από το 2007 (οπότε και έλαβε την πρώτη πιστοποίηση από τη Microsoft ως CFMD), κατάφερε να δημιουργήσει μια εφαρμογή που καλύπτει το σύνολο των σύγχρονων δράσεων μιας αναπτυσσόμενης επιχείρησης στην ελληνική αγορά, ως αποτέλεσμα των 27 χρόνων εμπειρίας της και με την εγγύηση της Microsoft. Αξίζει να σημειωθεί πως την ελληνικοποιημένη έκδοση του Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 της Data Communication εμπιστεύονται ήδη περισσότερες από 10 επιχειρήσεις.

O κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication δήλωσε σχετικά: «Η νέα πιστοποίηση Certified for Microsoft Dynamics από τη Microsoft, έρχεται να επιβεβαιώσει για μια ακόμη χρονιά την ποιότητα της λύσης InnovEra ERP. Παράλληλα όμως, επιβεβαιώνει την εμπειρία και την αξιοπιστία της Data Communication στο να προσαρμόζει διεθνείς λύσεις όπως το Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 στην ελληνική πραγματικότητα, προσφέροντας πλήρη συμμόρφωση, αλλά και ενσωματώνοντας βέλτιστες πρακτικές».
Keywords
Τυχαία Θέματα