H Communication EFFECT υποστηρίζει το Job Pairs

07:23 13/2/2014 - Πηγή: PC Nea
Η Communication EFFECT είχε την ευκαιρία να υποστηρίξει την ομάδα του Job Pairs από την εκκίνηση του εγχειρήματος και έχει την τιμή να μια καλοσχεδιασμένη πρωτοβουλία που ανταποκρίνεται σε ένα από τα πιο δύσκολα θέματα της Ελλάδας του 2014.

Το Job Pairs είναι μια εθελοντική πρωτοβουλία που αντιμετωπίζει από τη θετική πλευρά το πολύ έντονο ζήτημα της απασχόλησης των νέων. Οι καθηγητές του Οικονομικού
Πανεπιστημίου Μαρία Βακόλα και Γιάννης Νικολάου, μαζί με μια δυναμική ομάδα συνεργατών, δημιούργησαν μια πλατφόρμα που αφενός εντοπίζει έμπειρους επαγγελματίες (μέντορες) και αφετέρου νέες/νέους πτυχιούχους (mentees) που αναζητούν υποστήριξη.

Η υποστήριξη αφορά θέματα σταδιοδρομίας, από την διατύπωση του βιογραφικού μέχρι συμβουλές για τα επόμενα βήματα. Η απλή ιδέα της πλατφόρμας του Job Pairs είναι ότι φέρνει σε επαφή τους μέντορες με τους mentees, απ’ όπου δημιουργούνται «ζευγάρια», τα οποία λειτουργούν μέσα από προδιαγεγραμμένες διαδικασίες (αριθμός συναντήσεων, πρόγραμμα, απολογισμός κλπ).
Τη δραστηριότητα του Job Pairs μπορείτε να παρακολουθήσετε στο σχετικό site, στη σελίδα Facebook και στο λογαριασμό Twitter.
Keywords
Τυχαία Θέματα