H Coca-Cola χορηγός του TEDxAthens 2013

08:50 5/12/2013 - Πηγή: PC Nea
Η Coca-Cola, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο», στήριξε για δεύτερη συνεχή χρονιά το TEDxAthens, το παγκοσμίου φήμης συνέδριο γύρω από την Καινοτομία, τη Δημιουργικότητα και τις Ιδέες, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Η Coca-Cola υποδέχτηκε το κοινό στο ειδικά διαμορφωμένο “Coca-Cola lounge”, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση τις ομιλίες
της κεντρικής αίθουσας, να φορτίσουν τα κινητά τους τηλέφωνα, καθώς και να γνωρίσουν από κοντά δύο από τους κορυφαίους ομιλητές της φετινής διοργάνωσης.

Μέσα από την καμπάνια «Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο», η Coca-Cola αναδεικνύει τα καλά πράγματα που συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας, με σκοπό να δείξει πως παρά τις δυσκολίες, υπάρχουν πολλοί λόγοι να πιστέψουμε στις δυνατότητες των Ελλήνων, οι οποίοι, όλοι μαζί, μπορούν να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο. Το φετινό TEDxAthens, με θέμα «Αχαρτογράφητα Νερά»φιλοξένησε ομιλητές από όλο τον κόσμο, που αφηγήθηκαν όχι μόνο τις εύκολες, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που έζησαν στην προσπάθεια να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το TEDxAthens, η Coca-Cola υποστήριξε και την Κοινότητα των Global Shapers,μέλη του Παγκόσμιου Οικονομικού Forum, που πρόκειται για ένα μη κερδοσκοπικό δίκτυο με μέλη νεαρούς επιχειρηματίες, που μέσα από δράσεις που διοργανώνονται σε τοπικό επίπεδο έχει σκοπό να βελτιώσει τις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται.
Keywords
Τυχαία Θέματα