Game Cafe: Τι συζητούν οι gamers όταν βγαίνουν έξω;

07:34 1/8/2014 - Πηγή: PC Nea
Το GameWorld.gr ανακοινώνει την εκπομπή Game Cafe. Πρόκειται για την πιο ακριβή παραγωγή του site μέχρι στιγμής (καλύπτεται με τέσσερις κάμερες) στην οποία οι συντάκτες του GameWorld.gr συζητούν θέματα που ορίζουν οι αναγνώστες.

Οι συμφωνίες, οι διαφωνίες και τα παιχνίδια δίνουν και παίρνουν, σε μια εκπομπή όπου η συζήτηση είναι ελεύθερη -χωρίς σενάριο- και ορίζεται απ' τους τηλεθεατές.

Μετά τις επιτυχημένες εκπομπές Game
Maniacs, Users, Battle, Retro Gamers και Budget Gaming που έχουν φέρει στο GameWorld 30.000 εγγραφές στο YouTube και 4,5 εκατομμύρια προβολές, το Game Cafe είναι η πρώτη εκπομπή που προήλθε μέσα από προτάσεις αναγνωστών σε έρευνες που διεξήγαγε το site. Η διάρκειά της κυμαίνεται στα 30-60 λεπτά. Μετά την συζήτηση ακολουθούν απλά παιχνίδια γνώσεων και επιδεξιότητας.

Το πρώτο επεισόδιο του Game Cafe μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω:

Το 2ο επεισόδιο ανέβηκε χθες στο YouTube.com/GameWorldgr και από Σεπτέμβριο κάθε Πέμπτη το GameWorld.gr θα επισκέπτεται καφετέριες όπου οι συντάκτες του θα συζητούν τόσο μεταξύ τους, όσο και με game developers, δημοσιογράφους, εκπροσώπους εταιρειών και άλλους επώνυμους, σχετικά με τα νέα της gaming βιομηχανίας αλλά και κλασικά θέματα προς συζήτηση.

Με το Game Cafe το GameWorld.gr συνεχίζει να προσφέρει first-party YouTube content, πάντοτε με τον θεατή/αναγνώστη στο ρόλο του πρωταγωνιστή.
Keywords
Τυχαία Θέματα