Canon: ξανά πρώτη στην ελληνική αγορά

08:33 5/3/2013 - Πηγή: PC Nea
Η Intersys A.E., επίσημη αντιπρόσωπος της Canon για την ελληνική αγορά, ανακοίνωσε την κατάκτηση της πρώτης θέσης για 7η συνεχή χρονιά, για το σύνολο των Α/Μ πολυλειτουργικών συσκευών γραφείου. Το 2012, το μερίδιο της Canon στην συγκεκριμένη κατηγορία ανήλθε στο 23,4% σημειώνοντας μικρή άνοδο.

Την κορυφή κατέκτησε επίσης στο σύνολο της αγοράς των Α4 συσκευών (Α/Μ και έγχρωμες) με μερίδιο 24,8% (από 24,5% το 2011), ενώ συνεχίζει να είναι πρώτη και στην κατηγορία Α/Μ συσκευών ταχύτητας
20-39 σελίδων το λεπτό, με μερίδιο 25,4%.

Ο κ. Γεράσιμος Βασιλόπουλος, Εμπορικός Δ/ντής του τομέα Business Imaging & Professional Print της Intersys Α.Ε., δήλωσε:

«Η Canon στην Ελλάδα, εδώ και αρκετά χρόνια έχει εδραιωθεί ως ηγέτης στον χώρο του Αυτοματισμού Γραφείου με τα προϊόντα, το λογισμικό και τις υπηρεσίες Managed Print Services. Τώρα, με την συνεργασία της Canon με την Οcé και την προσθήκη στο οπλοστάσιό μας των κορυφαίων προϊόντων επαγγελματικών εκτυπώσεων της Οcé, μπορούμε να παράσχουμε λύσεις σε κάθε εκτυπωτική ανάγκη, ανεξαρτήτως τεχνολογίας εκτύπωσης, δυναμικότητας και όγκων παραγωγής. Στοχεύουμε λοιπόν στην κατάκτηση της πρωτιάς σε ακόμα περισσότερα segments και αγορές».

Η Canon, είναι μία εταιρία που επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη επιδιώκοντας την πρωτοπορία στις τεχνολογικές εξελίξεις. Για 26 συνεχόμενα χρόνια, είναι μέσα στις 5 πρώτες εταιρίες βάσει του αριθμού των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που κερδίζει. Η κατοχή πατεντών συνδέεται άμεσα με την καινοτομία, την πρόοδο και εγγυάται την τεχνολογική πρωτοπορία στο μέλλον, προς όφελος των εταιριών και των επαγγελματιών που την επιλέγουν αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας, αφού μεγάλο μέρος του R&D αφορά πράσινες τεχνολογίες και πρακτικές.
Keywords
Τυχαία Θέματα