Bluetooth τηγάνι καταλαβαίνει πότε είναι έτοιμο το φαγητό

18:28 30/12/2015 - Πηγή: PC Nea
Το Pantelligent είναι ένα ενισχυμένο τηγάνι που συνδέεται με μια εφαρμογή, που σας ειδοποιεί όταν το φαγητό σας είναι τέλεια μαγειρεμένο.

Το τηγάνι διαθέτει έναν κεντρικό μετρητή θερμοκρασίας και είναι εξοπλισμένο με μια λαβή Bluetooth, που όταν αγγίξει το τηλέφωνό σας, συνδέεται με το app. Η ενεργοποιημένη εφαρμογή τότε αρχίζει να μοιράζεται χρήσιμες συμβουλές, για παράδειγμα, όταν το τηγάνι σας είναι αρκετά ζεστό θα προτείνει να προσθέσετε λίγο λάδι ή όταν η μπριζόλα σας φθάσει σε μια medium rare θερμοκρασία.

Η ίδια η εφαρμογή
έρχεται εξοπλισμένη με συνταγές, αλλά είναι εύκολο να κάνετε το τηγάνι να δουλεύει και με τις δικές σας δημιουργίες. Για παράδειγμα, δεν χρειάζεται να κάνετε τηγανίτες από το μηδέν -ακόμη και αν χρησιμοποιήσετε ένα μείγμα, αυτό το Bluetooth τηγάνι σας βγάζει από την αμφιβολία και τη σκέψη για το πότε και αν πρέπει να τις αναποδογυρίσετε.

Αυτό το έξυπνο εργαλείο έχει τη δυνατότητα να βγάλει έναν μεγάλο ποσοστό σύγχυσης από το μαγείρεμα. Τώρα, με την προϋπόθεση ότι εισάγετε τις κατάλληλες πληροφορίες στην εφαρμογή, το τηλέφωνό σας σας λέει πώς να μαγειρέψετε το φαγητό σας – χωρίς θερμόμετρο κρέατος, ένα τεστ γεύσης ή ακόμη και χωρίς ένα βιβλίο μαγειρικής.

secnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα