“Bada 2.0 Power App Race”

22:06 31/10/2011 - Πηγή: PC Nea
Το διαγωνισμό εφαρμογών “Bada 2.0 Power App Race” διοργανώνει η Samsung Electronics μέσα από την ιστοσελίδα developer.bada.com, προσφέροντας στους προγραμματιστές σε παγκόσμιο επίπεδο την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να κερδίσουν έως και 100.000 δολάρια.
Ο διαγωνισμός “Bada Power App Race”, που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, θα λανσάρει επίσημα το λειτουργικό σύστημα bada 2.0 στους προγραμματιστές εφαρμογών για
κινητά τηλέφωνα, εμπνέοντάς τους να δημιουργήσουν νέες εφαρμογές χρησιμοποιώντας το bada 2.0 SDK (software development kit).

Συνολικά δέκα εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων πέντε εφαρμογών για παιχνίδια και πέντε εφαρμογών ποικίλου περιεχομένου, θα διακριθούν με επιβράβευση χρηματικό έπαθλο αξίας 1.000.000 δολαρίων συνολικά. Επιπλέον, οι νικήτριες εφαρμογές θα λάβουν το διακριτικό ‘Power App’ στο κατάστημα εφαρμογών της εταιρείας (Samsung Apps), λαμβάνοντας αποκλειστικά προνόμια marketing και προώθησης.

Επιπλέον, οι νικητήριες εφαρμογές αναδεικνύονται από το καταναλωτικό κοινό, καθώς οι πωλήσεις τους καθορίζουν το αποτέλεσμα. Οι δέκα πρώτες εφαρμογές που θα επιτύχουν τα 100.000 downloads θα αναδειχθούν ως οι νικήτριες εφαρμογές του διαγωνισμού. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα http://developer.bada.com/.

Οι προγραμματιστές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό πρέπει να εγγραφούν απευθείας στην ιστοσελίδα προγραμματιστών του bada έως τις 31 Δεκεμβρίου 2011. Οι προγραμματιστές μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό με πάνω από μία εφαρμογές.

Για περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό “Bada 2.0 Power App Race” επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://developer.bada.com/.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα