7 βραβεία για τη Linakis Digital στα Ermis Awards

09:50 19/12/2013 - Πηγή: PC Nea
Επτά σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Linakis Digital στα φετινά Ermis Awards, που πραγματοποιήθηκαν εχθές, στις κατηγορίες digital και design. Από το σύνολο των βραβείων, ένα είναι Gold, 4 είναι Silver, ένα είναι Bronze, ενώ απέσπασε και τη διάκριση Best Navigation site.

Ταυτόχρονα, η Linakis Digital κατέκτησε άλλη
μια σημαντική διάκριση σε Παγκόσμιο θεσμό, “Sitecore site of the Year in SE Europe” στην κατηγορία Best Customer/User Experience για το έργο της Olympic Air!

Τα Ermis Awards που κέρδισε η εταιρεία αφορούν στα έργα της για την Τράπεζα Πειραιώς, την Olympic Air και τον πολυχώρο Ενδορφίνη. Συγκεκριμένα, το έργο για την Τράπεζα Πειραιώς διακρίθηκε στην κατηγορία websites finance, αφενός με Ermis Gold για το products & services site και, αφετέρου με Ermis Silver για το corporate website. Το ίδιο έργο διακρίθηκε και στην κατηγορία Best Navigation website. Ταυτόχρονα, το έργο για την Olympic Air απέσπασε Ermis Silver, στην κατηγορία travel.

Το έργο της Linakis Digital για τον πολυχώρο Ενδορφίνη απέσπασε 2 Ermis Silver στην κατηγορία design – posters και προωθητικά/διαφημιστικά έντυπα και Ermis Bronze στην κατηγορία websites art & culture! Το έργο αυτό έχει αποσπάσει και 2 διεθνείς διακρίσεις στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό European Design Awards, ενώ ήταν ανάμεσα στους finalists των ελληνικών βραβείων ΕΒΓΕ 2013.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η κατάκτηση του “Sitecore site of the Year in Southern Europe” στην κατηγορία Best Customer/User Experience αποτελεί πολύ σημαντική διάκριση σε διεθνές επίπεδο, καθώς ξεχωρίζει το έργο της Linakis Digital για την Olympic Air ανάμεσα σε μεγάλο αριθμό έργων του εξωτερικού. To έργο διακρίθηκε αφενός για τη λειτουργικότητά του και την ευχρηστία που παρέχει στον επισκέπτη της σελίδας και αφετέρου για την αποτελεσματικότητά του μέσα στους 6 πρώτους μήνες λειτουργίας του.

Ermis Gold Τράπεζα Πειραιώς .GR / web sites finance
Ermis Silver Τράπεζα Πειραιώς .COM / web sites finance
Ermis Silver Olympic Air / web sites travel
Ermis Silver Endrorfini / Design posters
Ermis Silver Endrorfini / Design προωθητικά/διαφημιστικά έντυπα
Ermis Bronze Endrorfini / web sites art & culture
Ermis Best Navigation Τράπεζα Πειραιώς / Best Navigation

Sitecore site of the Year in SE
Olympic Air web site

Στο πλαίσιο των βραβεύσεων ο Creative Director της εταιρείας Μάριος Λινάκης δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που σε εξαιρετικά απαιτητικούς ελληνικούς και διεθνείς θεσμούς, οι δουλειές μας διακρίνονται. Αυτή η επιβράβευση μάς δίνει δύναμη, ώστε να συνεχίσουμε να φτιάχνουμε έργα που αγαπάμε, έργα δημιουργικά, καινοτόμα και αποτελεσματικά. Οι βραβεύσεις είναι απόρροια της συνεργασίας μιας αφοσιωμένης ομάδας, περήφανης για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι πελάτες της».
Keywords
Τυχαία Θέματα