2o GameWorld Party στο New York College Καλλιθέας

15:58 19/12/2014 - Πηγή: PC Nea
Το GameWorld.gr ανακοινώνει και επίσημα το 2ο GameWorld Party, σε συνδιοργάνωση του New York College Καλλιθέας και του Gamespace.gr.

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου από τις 18:00 έως τις 22:00 στο New York College Καλλιθέας (Θεσσαλονίκης 286, Καλλιθέα, πλησίον ηλεκτρικού) οι gamers μπορείτε να προσέλθετε και να ενημερωθείτε για τα νέα games της αγοράς μέσω gaming
παρουσιάσεων από συντάκτες και youtubers, να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς, να ανταλλάξετε τα games σας αλλά και σε αποκλειστικότητα τα νέα ελληνικά video games που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2015!

Για τον σκοπό αυτό θα λειτουργήσουν για πρώτη φορά σε gaming event δύο αίθουσες. Στην αίθουσα του ισογείου οι game developers θα παρουσιάσουν gameplay videos και trailers από τις δημιουργίες τους που αναμένουμε μέσα στο νέο έτος. Στην αίθουσα του πρώτου ορόφου οι συντάκτες του GameWorld.gr Μάνος Γρυπάρης, Παντελής Δασκαλέλος, Χριστιάνα Θάνου και Γρηγόρης Βούλγαρης, οι συντάκτες του Gamespace.gr Γιώργος Κουράκος και Μιχάλης Σιγάλας, καθώς και οι Youtubers Zok (SxedioB), PolicyMaker και Dragoman θα μιλήσουν για τα νέα games της αγοράς και θα απαντήσουν στις απορίες σας.

Στο event θα μπορείτε να παίξετε σε κονσόλες PlayStation 4 και PlayStation 3 προσφορά των Seven Spots, σε PC προσφορά των inSpot, σε Arcade μηχάνημα (με free credits), καθώς και να κερδίσετε τα νέα περιφερειακά Razer Chroma προσφορά της Zegetron και συλλεκτικά αντικείμενα από το Otakustore.gr. Φέρτε επίσης μαζί σας μεταχειρισμένα games καθώς θα υπάρχει χώρος στον 1ο όροφο για ανταλλαγές.

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 18:00-22:00 στο New York College Καλλιθέας, το μεγάλο ραντεβού των gamers επιστρέφει!

Είσοδος: Ελεύθερη.
Keywords
Τυχαία Θέματα