2η ανοικτή εκδήλωση του Φόρουμ «Ψηφιακή Ελλάδα 2020»

13:56 17/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Το Φόρουμ για την Ψηφιακή Ελλάδα 2020 (www.digitalgreece2020.gr) διοργανώνει την 1η Ιουνίου 2011 και ώρα 15:30 στο Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ, ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση των προτάσεων της δεύτερης φάσης των εργασιών των Ομάδων Εργασίας.

Με δεδομένες τις βραχυπρόθεσμες και άμεσες προτάσεις, οι οποίες παρουσιάστηκαν το Μάρτιο του 2011, οι μεσοπρόθεσμες προτάσεις θα περιγράψουν το πλαίσιο και τα περιεχόμενα της ψηφιακής στρατηγικής για την εκπλήρωση
των βασικών στόχων του 2020, θα εξειδικεύσουν τους ελληνικούς στόχους παράλληλα με αυτούς του ευρωπαϊκού ψηφιακού θεματολογίου και θα θέτουν τις κοινές προτεραιότητες.

Στην εκδήλωση, την οποία θα συντονίζει ο κ. Θ. Καρούνος από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού, θα μιλήσει εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο κ. Κ. Γληνός, αρμόδιος για θέματα Ψηφιακού Θεματολογίου 2020 και προϊστάμενος της Μονάδας Ηλεκτρονικές Υποδομές, Κοινωνία των Πολιτών και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ θα παρέμβει και ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνιών καθ. Σ. Κάτσικας.

Μετά την παρουσίαση του πλαισίου στρατηγικής και των μεσοπρόθεσμων προτάσεων θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγυλής τράπεζας από αρμόδιους Ειδικούς και Γενικούς Γραμματείς καθώς και παρεμβάσεις από το κοινό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη σελίδα: http://www.digitalgreece2020.gr/openevent

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα