Τι κυβέρνηση έχει ανάγκη ο τόπος μας σήμερα

Το ΕΘΝΟΣ έχει ενα ερώτημα σήμερα στην πρώτη του σελίδα σε σχέση με τον αναγκαστικό "ανασχηματισμό" της κυβέρνησης(αφού έχουν παραιτηθεί διάφοροι υπουργοί και υφυπουργοί). Εαν θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν "τεχνοκράτες" ή "πολιτικοί" και τι "μέγεθος" θα πρέπει να έχει η νεα κυβέρνηση. Και σε αυτό το σημείο θα πρέπει να πούμε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την αλήθεια, εδω που φτάσαμε και να πετάξουμε στον καιάδα την φτηνιάρικη, ελεινού τύπου δημοσιογραφία που μας έχει καταπνίξει με τα σκουπίδια και την επιπολαιότητα της τα τελευταία χρόνια.
Οι
"τεχνοκράτες"(οι ειδικοί σε ενα θέμα δηλαδή) υπάρχουν και εχουν νόημα σε μια κυβέρνηση, ΜΟΝΟ ως σύμβουλοι. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Την κυβέρνηση, την συγκροτούν ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ και κυβερνητική εξουσία σημαίνει ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Δεν έχει σημασία το επάγγελμα που έκανε ΠΡΙΝ αναλάβει κάποιος υπουργός ή υφυπουργός. Απο τη στιγμή που γίνεται μέλος της κυβέρνησης ΑΣΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και μόνο. Περισσότερα απο κάθε άλλη φορα στην ιστορία του τόπου μας, θέλουμε ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ με εξαιρετικούς τεχνοκράτες συμβούλους δίπλα τους. Θελουμε για την ακρίβεια κάθε ελληνα και ξένο φιλέλληνα να ασκεί ΠΟΛΙΤΙΚΗ υπερ του λαού και της Ελλάδας. Και δεν μπορεί ειδικά αυτή την ώρα να βγάλουν την ουρά τους απέξω οι πολιτικοί. Αλλιώς, ας τους καταργήσουμε τελείως.
Δεύτερον, απο τη στιγμή που ΔΕΝ υπάρχει κανένα κράτος στην Ελλάδα, που τίποτα δεν δουλεύει, είναι αναγκαίο, εκ των ουκ ανευ να δημιουργηθεί ΤΟ ΠΟΛΥΠΛΗΘΥΣΤΕΡΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑ απο κάθε άλλη φορά. Θέλουμε "χερια" και όσο το δυνατόν περισσότερους ΜΕΣΑ στην κυβέρνηση - με οποιοδήποτε τρόπο. Ακούγεται πολύ καλό στα αυτιά να έχουμε 10-12 υπουργούς, αλλά εαν ημασταν Ελβετία,Βέλγιο ή Δανία. Ακόμη και ο Μόντι στην Ιταλία έχει σχήμα 48 υπουργών - τελικά. Καλό θα ήταν να έκανε ο Παπαδήμος μια κυβέρνηση 200 υπουργών και υφυπουργών, μπας και δουλεύανε τα πράγματα πιο γρήγορα. Κι όταν φτιάχναμε κράτος, ας έχουμε λίγους υπουργούς και εναν πρωθυπουργό. Είναι παντελώς ηλίθιο, απότοκο μιας πανηλίθιας δημοσιογραφίας και μιας ελεεινής φτηνιάρικης λαϊκούρας το "μικρό και ευέλικτο σχήμα". Άκόμη και η Κίνα που έχει Κομουνιστικό Καθεστώς και διοικειται απο ενα "μυστικό κονγκλάβιο 9 ατόμων" στην κυβερνητική της δομή, έχει εκατοντάδες υπουργούς και υφυπουργούς και εναν στρατό πραγματικών υπουργών "πίσω απο τους υπουργούς" που μετέχουν σε καθε σύσκεψη ή ταξίδι.
Κάποτε θα πρέπει να τελειώνουμε με τις ιδεοηψίες σε αυτόν τον τόπο και τις πομφόλυγες που απλά γαργαλάνε με λαϊκούρες φτηνού μπουζουκομάγαζου τα αυτιά δήθεν πολιτικών και δήθεν πολιτών.
Θέλουμε κυβερνητικό σχήμα-μαμούθ για να δημιουργήσει "εργολαβικά" το νέο κράτος.Θελουμε εθελοντές να δουλέψουν παντού. Και θέλουμε πολιτικούς "μα απίδια" ανάμεσα στα πόδια τους(άνδρες και γυναίκες). Με "άξιους τεχνοκράτες" δίπλα τους(έλληνες και ξένους).
Keywords
Τυχαία Θέματα