Τι γίνεται σήμερα

Στάσεις εργασίας:
- Ακινητοποιημένα τα λεωφορεία από τις 11.00 έως τις 17.00, λόγω της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων κατά την οποία αναμένεται να καθορίσουν την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους ενάντια στο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας. Ακινητοποιημένα και τα τρόλεϊ από τις 12.00 έως τις 16.00, λόγω της γενικής
συνέλευσης των εργαζομένων.
- Στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 14.00, των νοσοκομειακών γιατρών στην Αθήνα και τον Πειραιά, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ανεργία των νέων γιατρών.
Υπόλοιπη επικαιρότητα:

- Η σύσκεψη «κορυφής» για την κατάσταση που προκλήθηκε από την ανακοίνωση δημοψηφίσματος για το σχέδιο διάσωσης της ζώνης του ευρώ, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της G20 στις Κάννες, με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Στις 18:30 ώρα Ελλάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Νικολά Σαρκοζί και της Αγκελα Μέρκελ με τους αξιωματούχους της ΕΕ και του ΔΝΤ ενώ στις 21.30 θα ακολουθήσει συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα συναντηθούν στις 21.30 με τον Έλληνα Πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο.

- 10.00 Συνεδρίαση της ολομέλειας της διοίκησης της ΓΣΕΕ στα γραφεία της Συνομοσπονδίας, ενώ την ίδια ώρα η ηγεσία της ΑΔΕΔΥ θα συνεδριάζει στο ξενοδοχείο Novotel. Θέμα των συνεδριάσεων αποτελεί ο καθορισμός της δράσης των συνδικάτων, εν όψει της κατάθεσης του προϋπολογισμού του 2012.

- 12.00 Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, στη Βουλή.

- 18.00 Εναρξη της συζήτησης στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, που θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή τα μεσάνυχτα με ονομαστική ψηφοφορία.

-Αυθημερόν μετάβαση του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δόλλη στον Ιράκ για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.

- Η απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας να αποτρέψει την αναχώρηση των πλοίων της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου (NEL Lines) καθώς, όπως λέει, έχει καθυστερήσει στην πληρωμή μισθών και επιδομάτων προς τα πληρώματα των πλοίων της.

- Επίσκεψη του προέδρου του Πανελλήνιου Αρματος Πολιτών, Γιάννη Δημαρά στο Ηράκλειο, όπου θα έχει συνάντηση με πολίτες και φορείς και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

- Επίσημη επίσκεψη στη Λευκωσία του προέδρου του Ισραήλ Σιμόν Πέρες. Ο Ισραηλινός πρόεδρος αναμένεται να συζητήσει με τον πρόεδρο της Κύπρου Δημήτρη Χριστόφια ενεργειακά θέματα, αφού οι δύο χώρες συνεργάζονται μεταξύ τους στις έρευνες για την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων που βρίσκονται στις Αποκλειστικές Οικονομικές τους Ζώνες.

- 9.00 – 14.00 Το επιχειρηματικό συνέδριο Banking Money Conference 2011 με θέμα «Ελληνικό τραπεζικό σύστημα: Αναζητώντας την έξοδο από το μάτι του κυκλώνα», στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinentalΟ κ. Markus Krall, Senior Partner της Roland Berger και εμπνευστής του «Eureca» Project θα είναι ο κύριος ομιλητής του τραπεζικού συνεδρίου.

- 15.00 Ημερίδα με θέμα την οικολογική πο
Keywords
Τυχαία Θέματα