Συνέλευση του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων

Στις 18 Μαΐου 2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 6.00 μ.μ., στην αίθουσα του 8ου ορόφου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), Ακαδημίας 7-9 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων.

Θέματα ημερησίας διάταξης θα είναι :

- Λογοδοσία και έγκριση πεπραγμένων της Διοίκησης για το 2010.

- Οικονομικός Απολογισμός 2010 και έκθεση Εξελεγκτικής
Επιτροπής. Έγκριση διαχείρισης και Οικονομικού Απολογισμού 2010

- Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.

- Έγκριση Προϋπολογισμού 2011.

- Αρχαιρεσίες για εκλογή μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Στην πρώτη Γενική Συνέλευση (18 Μαΐου 2011) πρέπει να είναι παρόντα το 1/3 τουλάχιστον του όλου αριθμού των τακτικών μελών, που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία, η Γενική Συνέλευση (δεύτερη) θα επαναληφθεί στις 25 Μαΐου 2011, ημέρα Τετάρτη, στον αυτό τόπο και την ίδια ώρα, οπότε για το σχηματισμό απαρτίας απαιτείται η παρουσία του 1/4 του όλου αριθμού των τακτικών μελών, που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία, η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί για τρίτη και τελευταία φορά στις 1 Ιουνίου 2011, ημέρα Τετάρτη, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα με τις προηγούμενες, οπότε για το σχηματισμό απαρτίας απαιτείται η παρουσία του 1/5 τουλάχιστον του όλου αριθμού των τακτικών μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου.
Keywords
Τυχαία Θέματα