Στη Θεσσαλονίκη οι εγκλωβισμένοι μαθητές του Ριζοκάρπασου

Με την πτήση CY427 των Κυπριακών Αερογραμμών αναχώρησαν το πρωί για μονοήμερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη έντεκα ελληνοκύπριοι εγκλωβισμένοι μαθητές του Γυμνασίου Ριζοκαρπάσου, που λειτουργεί στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου. Η εκδρομή είναι προσφορά των Κυπριακών Αερογραμμών και υποστηρίζεται από την Hermes
Airports.
Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων των Κυπριακών Αερογραμμών Κυριάκος Κυριάκου ανέφερε ότι «είναι ιδιαίτερη χαρά που οι Κυπριακές Αερογραμμές προσφέρουν σήμερα αυτή την εκδρομή στα εγκλωβισμένα παιδιά του Ριζοκαρπάσου.

Είναι μια πρωτοβουλία που έχουμε λάβει στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που προσφέρουν οι Κυπριακές Αερογραμμές» ανέφερε. Πρόσθεσε πως «είναι ένα πασχαλινό δώρο, αφού σε λίγες μέρες έρχεται το Πάσχα και σκεφτήκαμε ότι αυτά τα παιδιά κάτω από τις ιδιάζουσες συνθήκες του εγκλωβισμού και της κατοχής που βιώνουν καθημερινά θα ήταν μια καλή ευκαιρία, να ταξιδέψουν, να γνωρίσουν τα όμορφα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης, να περάσουν μια όμορφη μέρα και να επιστρέψουν πίσω». Οι μαθητές εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τις Κυπριακές Αερογραμμές και δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την προοπτική μετάβασης και ξενάγησής τους στην Θεσσαλονίκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα