Σωστή η κίνηση της διερεύνησης για την Proton

Αγαπητέ,

μόνο ικανοποίηση μπορεί να αισθανθεί κάποιος από την άσκηση ποινικής δίωξης στην διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδας για την υπόθεση της PROTON BANK, αρκεί να μην είναι εικονική. Θα έλεγα, πάντως, οτι καλό είναι οι οικονομικοί εισαγγελείς να προχωρήσουν την έρευνά τους και σε άλλα θέματα. Για παράδειγμα αυτό της απόκρυψης του μεγέθους του ελλείμματος πριν από τις εκλογές
του 2009, όταν γνώριζαν ότι κινούνταν κοντά στο 15%, μας καθησύχαζαν λέγοντας ότι μπορεί να είναι και διψήφιο το ποσοστό, με τρόπο που να αφηνόταν να εννοηθεί ότι μπορεί να φθάσει, απλά, το 10%. Μη ξεχνάμε επίσης εκείνο το 1 προς 10, από 1 προς 3, το οποίο έκανε μεγάλη ζημιά. Ιδού δρόμος δόξης λαμπρός για τους κ. Πεπόνη και Μουζακίτη.
Δεν θα έπρεπε να παραλείψω να καυτηριάσω τη στάση του Βαγγέλη Βενιζέλου απέναντι στις καταγγελίες Καρχιμάκη ότι μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στη διαδικασία... ανακεφαλαιοποίησης των Τραπεζών αν συνεχιστούν οι καταγγελίες κατά του διοιητή της τράπεζας της ελλάδας. Το είπε αυτό στην κοινή συνεδρίαση Κ.Ο. και Π.Σ. του ΠΑΣΟΚ την περασμένη Τρίτη. Και δυστυχώς, δεν βρέθηκε κανένας να του απαντήσει, ούτε καν ο ίδιος ο Καρχιμάκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα