Πρόσκληση ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα Χτίζοντας το Μέλλον

Εννέα κλάδοι του τομέα υλικών / κατασκευών καλούνται από το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα "Χτίζοντας το Μέλλον" παρέχοντας εκπτώσεις στις τιμές προϊόντων και υπηρεσιών ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων με αντάλλαγμα προβολή και τεχνική υποστήριξη.

Το πρόγραμμα "Χτίζοντας το Μέλλον" σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής πρόκειται να προκηρυχθεί αυτόν το μήνα και προβλέπεται να εξασφαλίσει εκπτώσεις
25 - 30 % σε όσους θελήσουν να προχωρήσουν στην ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων τους. Στόχος είναι να γίνουν 3.100.000 ενεργειακές παρεμβάσεις σε κτήρια (μονοκατοικίες, διαμερίσματα και επαγγελματικά κτήρια) και το προβλεπόμενο όφελος για τους πολίτες από την εξοικονόμηση ενέργειας θα είναι 9 δισ. ευρώ.

Το ΚΑΠΕ με σημερινή ανακοίνωσή του κάλεσε εννέα κλάδων να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στη διαδικασία κατάρτισης εθελοντικών συμφωνιών συμμετοχής στο πρόγραμμα. Οι εταιρείες που καλούνται δραστηριοποιούνται σε:

oκατασκευή/ εισαγωγή/ εγκατάσταση κουφωμάτων,

oκατασκευή /εισαγωγή/ εγκατάσταση μονωτικών υλικών,

oκατασκευή/ εισαγωγή/ εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης υψηλής απόδοσης,

oκατασκευή /εισαγωγή/ εγκατάσταση υψηλής απόδοσης συστημάτων ψύξης - θέρμανσης - αερισμού σε επαγγελματικά κτήρια,

oκατασκευή/ εισαγωγή/ εγκατάσταση κεντρικών κλιματιστικών μονάδων σε επαγγελματικά κτήρια,

oκατασκευή/ εισαγωγή υλικών ψυχρών οροφών,

oκατασκευή /εισαγωγή/ εγκατάσταση κεντρικών θερμικών ηλιακών συστημάτων,

oκατασκευή/ εισαγωγή/ εγκατάσταση συστημάτων Τεχνητού Φωτισμού σε επαγγελματικά κτήρια,

oεγκατάσταση προηγμένων συστημάτων ενεργειακού ελέγχου BEMS σε επαγγελματικά κτήρια.

Το πρόγραμμα εξασφαλίζει προβολή των προϊόντων μέσα από ευρεία ενημερωτική καμπάνια, καθώς και τεχνική υποστήριξη για τα προϊόντα, που δεν διαθέτουν την απαραίτητη πιστοποίηση, λόγω τεχνικής ή οικονομικής αδυναμίας, προκειμένου να την αποκτήσουν και να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΚΑΠΕ, κα Α. Λιανού, τηλ 210 6603271, e-mail :[email protected].
Keywords
Τυχαία Θέματα