Πολύ συγκινημένοι είναι ο πρίγκιπας και η Κέιτ

Πολύ συγκινημένοι είναι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον από την στοργή και το ενδιαφέρον που τους δείχνει ο κόσμος με αφορμή το γάμο τους αύριο Παρασκευή. "Είμαστε και οι δύο ενθουσιασμένοι που γιορτάζετε μαζί μας την ημέρα που πιστεύουμε ότι θα είναι μια από τις ευτυχέστερες της ζωής μας", γράφει το ζευγάρι στο επίσημο πρόγραμμα του γάμου.

"Η στοργή και το ενδιαφέρον που μας δείχνουν τόσοι άνθρωποι σε όλη τη διάρκεια του αρραβώνα μας είναι απίστευτα συγκινητικά και μας έχουν αγγίξει βαθιά. Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε ειλικρινά να ευχαριστήσουμε
όλους για την καλοσύνη τους", επισημαίνουν μελλόνυμφοι στο πρόγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα.

Σήμερα δημοσιοποιήθηκαν επίσης και άλλες λεπτομέρειες του γάμου που θα τελεστεί στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ και θα συνδυάζει τις παλαιές παραδόσεις της μοναρχίας με μια σύγχρονη αίσθηση.

Η Κέιτ δεν θα υποσχεθεί να "υπακούει" τον Γουίλιαμ στους γαμήλιους όρκους της, όπως έκανε για πρώτη φορά η πριγκίπισσα Νταϊάνα, αλλά η Σάρα Φέργκιουσον όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Αντριου, το 1986, και η Σόφι Ρις-Τζοόυνς το 1999 στο γάμο της με τον πρίγκιπα Εντουαρντ αποφάσισαν να τηρήσουν τις παραδόσεις και δεν παρέλειψαν τον κομμάτι περί "υπακοής".

Σήμερα το πρωί, η μέλλουσα νύφη έκανε την τελευταία πρόβα πριν από το γάμο στο αββαείο παρουσία της οικογένειάς της, των παρανύφων και του πρίγκιπα Χάρι που θα είναι ένας από τους κουμπάρους.

Η νύφη θα βαδίσει μέχρι το βωμό υπό τους ήχους του ύμνου "I was glad" του σερ Τσαρλς Χάστινγκς Πάρι από τον Ψαλμό 122. Η σύνθεση αυτή δημιουργήθηκε ειδικά για την στέψη του Εδουάρδου του VII το 1902, που έγινε στο Γουεστμίνστερ.

Επίσης στη διάρκεια της γαμήλιας τελετής θα ακουστεί το κλασικό κομμάτι της αγγλικής παραδοσιακής μουσικής "Greensleeves", μια σύνθεση 500 χρόνων.
Keywords
Τυχαία Θέματα