Πληρώνει τις συνομιλίες του με τον Β.Πούτιν;

Μετά την επίσκεψη του στη Ρωσία και τις συνομιλίες που είχε (για άγνωστα θέματα) με τον Β.Πούτιν, ο ηγούμενος Εφραίμ βρέθηκε να τον κυνηγά με...χειροπέδες το ελληνικό κράτος, που θυμήθηκε εν μέσω γενικού χαμού μετά απο 3 χρόνια το...σκάνδαλο βατοπεδίου για το οποίο ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ηθικός και φυσικός αυτουργός ΔΕΝ τιμωρήθηκε ούτε καν...ενοχλείται!! Προφανώς οι συνομιλίες του στη Ρωσία
ήταν ΑΚΡΩΣ ενοχλητικές για ορισμένους...Οσο για το τρέχον ρεπορτάζ; Ο Εφραίμ φρουρείται κλινήρης στο κελί του και εξετάστηκε χθες το πρωί από τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Καρυών Κωνσταντίνο Δοκουσλή. Ο γιατρός, που εξετάζει πρωί και βράδυ τον ηγούμενο της μονής Βατοπεδίου, εκτίμησε ότι σε 2-3 μέρες εκτός απροόπτου θα μπορεί να μετακινηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εφραίμ σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, αφότου το Συμβούλιο Εφετών τον έκρινε προφυλακισταίο, διεγνώσθη με εμπύρετο λοίμωξη του αναπνευστικού, επιδείνωση δισκοπάθειας και απορρύθμιση σακχάρου, λόγω της αντιπυρετικής αγωγής που ακολουθεί.

Αύριο στις 16:00 λήγει η προθεσμία εκτέλεσης του εντάλματος σύλληψης, ενώ οι εξελίξεις αναμένεται να απασχολήσουν την Ιερά Κοινότητα στην αυριανή τακτική συνεδρίαση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα