Πλήρης κάλυψη απο τον Πρωθυπουργό

Επειδή ορισμένοι θέλουν...θυσίες για να αποσίσουν τις δικές τους ευθύνες ή ανεπάρκειες ή συμφέροντα να θυμίσουμε την χθεσινή απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Π.Καψή όταν ρωτήθηκε απο συνεργάτη του ΣΚΑΙ για τις... "συνέπειες" σε βάρος του Μ.Χρυσοχοϊδη επειδή αναφερόμενος στο μοντέλο κυβερνητικής εξουσίας των παρελθόντων ετών είπε οτι στην πράξη αυτό σήμαινε οτι κανένας υπουργός δεν είχε διαβάσει όλη την δανειακή σύμβαση.
Ο κ.Π.Καψής αφού είπε οτι δεν είναι δουλειά του να σχολιάζει πολιτικές δηλώσεις διαφόρων στελεχών συμπλήρωσε ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ τον υπουργό Ανάπτυξης,Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας: «Ο κ. Χρυσοχοΐδης έκανε μία πολύ ηχηρή δήλωση και είμαι βέβαιος ότι το έκανε εν επιγνώσει των συνεπειών που έχει. Αναλαμβάνει απολύτως την ευθύνη των δηλώσεών του. Δεν νομίζω ότι αποστασιοποιείται (από το Μνημόνιο) ο κ. Χρυσοχοΐδης. Και σήμερα που τον άκουγα έλεγε πόσο στηρίζει το έργο αυτής της κυβέρνησης" συμπλήρωσε ο κ. Καψής.
* Στην εικόνα, ενα μικρό απόσπασμα και απο το χθεσινό άρθρο του πολύ καλού πολιτικού συντάκτη Γ.Λακόπουλου στα ΝΕΑ - για να αντιληφθούμε ΟΛΟΙ οτι φτάνει πια τόση υποκρισία και να κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας παριστάνοντας τις έκπληκτες "μωρές παρθένες".
Keywords
Τυχαία Θέματα