Πανηγυρική συνεδρίαση Κ.Ε. ΑΚΕΛ

Το ΑΚΕΛ είναι "κόμμα αρχών και όχι σκοπιμοτήτων", δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Αντρος Κυπριανού. Μιλώντας στην πανηγυρική συνεδρία της Ολομέλειας της Κεντρικής Επιτροπής, για τα 70χρονα από την ίδρυση του ΑΚΕΛ, ο κ. Κυπριανού τόνισε ότι η ανάδειξη του Δημήτρη Χριστόφια στην Προεδρία της Δημοκρατίας "είναι η κορωνίδα των επιτυχιών και των κατακτήσεων του κόμματος και συνάμα και μεγάλη κατάκτηση του λαού".

Ο Άντρος
Κυπριανού ανέφερε επίσης ότι επί προεδρίας Δημήτρη Χριστόφια βρίσκεται σε εξέλιξη η πιο ολοκληρωμένη προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού, η οποία, όπως τόνισε, αν δεν στεφθεί με επιτυχία, θα οφείλεται αποκλειστικά στην αρνητική στάση της τουρκικής πλευράς.

Σημείωσε επίσης ότι στα 85 χρόνια από την ίδρυση του Κομμουνιστικού Κόμματος Κύπρου και στα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΑΚΕΛ, το κόμμα πέρασε μέσα από συμπληγάδες.

Αντιμετωπίσαμε αυτές τις δυσκολίες, τόνισε ο κ. Κυπριανού, προσθέτοντας ότι "το ΑΚΕΛ όχι μόνο άντεξε, αλλά είναι η πρωτοπόρα πολιτική και κοινωνική δύναμη του τόπου που χαράσσει δρόμους και δείχνει τις προοπτικές προς το μέλλον".
Keywords
Τυχαία Θέματα