Ο Κίμωνας πέρασε 2 κόκκινα φανάρια, πήγε να...πατήσει τον αστυνομικό και αφέθηκε...ελεύθερος!

Επεισόδιο μεταξύ του Κίμωνα Κουλούρη και ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ - Τραυματίστηκε 25χρονος αστυνομικός, όταν ο πρωην πολιτικός "πήγε να τον πατήσει" επειδή τον...εμπόδιζε!- Μετά την κατάθεσή του ο πρώην υπουργός αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα.
Aστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και τραυμάτισε, σε έλεγχο που του έγινε για τροχαία παράβαση,
χθες στις 11.30 το βράδυ στη συμβολή των οδών Καλλιρρόης και Βουλιαγμένης, ο πρώην υπουργός Κίμων Κουλούρης.

Ο κ. Κουλούρης λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, επειδή το περιστατικό αποδόθηκε σε τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό συνέβη ως εξής: Τα μέλη ομάδας της ΔΙΑΣ έκαναν σήμα στον οδηγό μιας μαύρης «Μερσεντές» να σταματήσει, επειδή νωρίτερα είχε παραβιάσει ερυθρό σηματοδότη. Ο οδηγός όμως, ο οποίος αποδείχτηκε πως ήταν ο κ. Κουλούρης και συνοδευόταν από συγγενικό του πρόσωπο, δεν σταμάτησε αμέσως και έδειχνε εκνευρισμένος. Όταν τελικά υπάκουσε στο σήμα των αστυνομικών και ενώ ήταν σε εξέλιξη ο έλεγχος, ο πρώην υπουργός ξεκίνησε απότομα και παρέσυρε έναν εξ αυτών, 25χρονο, που είχε μπει μπροστά στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά στα πόδια.

Ο αστυνομικός διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες, ενώ ο κ. Κουλούρης οδηγήθηκε στο τμήμα Τροχαίας Καισαριανής, που διενεργεί προανάκριση.

Μετά την κατάθεσή του ο πρώην υπουργός αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα.
Keywords
Τυχαία Θέματα