Κάλυψη με "χορηγό" την ΕΣΗΕΑ;

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
Τους πληρώνει το ρεύμα ο Τρίμης!

Την πολιτικο -συνδικαλιστική κάλυψη που παρέχουν σε μόνιμη βαση,Τρίμης Νταβανέλος και ημετέροι στους γνωστούς «άγνωστους» καταληψίες και άλλους, καταγγέλλει με ανακοίνωση της η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων. Σε επιστολή προς το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ η ΚΕΔ επισημαίνει:
Προς Δ.Τρίμη
ΔΣ ΕΣΗΕΑ

Μετά τις επιθέσεις στα σπίτια δημοσιογράφων
αλλά και τις καταγγελίες για άτομα με μαιμού δημοσιογραφικές ταυτότητες που κυκλοφορούν, οφείλετε να ενημερώσετε αμέσως το ΔΣ για τις ενέργειες στις οποίες έχετε προβεί , όπως και ο μέχρι πρότινος γενικός σας γραμματέας Α. Νταβανέλλος σχετικά με:
-την απώλεια των καταλόγων με τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των μελών της ΕΣΗΕΑ στη διάρκεια των καταλήψεων των γραφείων της Ένωσης από τους γνωστούς σας καταληψίες.
-την αφαίρεση της σφραγίδας της ΕΣΗΕΑ από την Ένωση με ο τι αυτό συνεπάγεται γα τη παράνομη χρησιμοποίηση της.
-την κλοπή , στη διάρκεια των ίδιας κατάληψης του κινητού τηλεφώνου μέλους του ΔΣ με αποτέλεσμα, από τα στοιχεία του τηλεφώνου να υπάρχουν παράνομες ενέργειες με παρεμβάσεις σε τραπεζικές συναλλαγές ,γεγονός που ήδη γνωρίζετε.
-την συνεχιζόμενη και με προσωπική σας ευθύνη κατάληψη του νεοκλασικού κτιρίου της ΕΣΗΕΑ και του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης, στην οδό Ζαίμη 11 , όπου έχουν σημειωθεί καταστροφές χιλιάδων ευρώ, πλήρης .απαξίωση ενός σημαντικού περιουσιακού στοιχείου,ενώ η Ένωση εξακολουθεί να επιβαρύνεται και με τους λογαριασμούς για το ρεύμα αναρχικών, έχοντας ήδη πληρώσει στη ΔΕΗ για το λόγο μέχρι στιγμής πάνω από 18.000 ευρώ.

Είναι αδιανόητο να συνεχίζεται από την πλευρά σας η πολιτικο-συνδικαλιστική κάλυψη τέτοιων φαινομένων, καταστάσεων και προσώπων και μάλιστα με χορηγό την ΕΣΗΕΑ.

11-01-2013

Από την Γραμματεία της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων
Keywords
Τυχαία Θέματα