Η πρώτη - προειδοποιητική - βολή του Ακη! Θα έχει άραγε συνέχεια;

Τα 18 (και πλέον) "ημερολόγια" (ατζέντες) που άφησε στο γραφείο του - στο σπίτι του - ο Ακης Τσοχατζόπουλος, προφανώς για να τα βρούνε οι δικαστές(και οι διώκτες του) είναι...εξοργιστικά λεπτομερείς "σημειώσεις" - μέσα στην εσκεμμένη ασάφεια τους και στην ουσία πρόκειται για "προειδοποιήσεις αποκαλύψεων που θα κατεδαφίσουν πολλούς". Προφανώς εσκεμμένα μιλά ΜΟΝΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε όλα αυτα τα ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ σημειώματα του, για ΄"μαύρο
χρήμα" σε πολιτικούς, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους κ.α. Είναι ολοφάνερο οτι ΑΠΑΙΤΗΣΕ πολιτική κάλυψη στις δικαστικές του περιπέτειες και ΔΕΝ την βρήκε. Αντίθετα ο ίδιος, η γυναίκα του, η κόρη του και βασικοί στενοί του συνεργάτες βρίσκονται ΗΔΗ στον Κορυδαλλό. Το οτι "καρφώνει" πρώτο τον "Γιάννη"(προφανώς Σμπώκο) δεν είναι απορίας άξιο, αλλα αναμενόμενο.
Ο Ακης γνωρίζει πολλά για πολλούς. Απο τη στιγμή που τα έχασε όλα κα βρισκεται διαπομπευμενος στη φυλακή τόσο αυτός όσο και τα παιδιά του και η δεύτερη γυναικα του, μάλλον αποφάσισε να δείξει ενα μικρό μέρος απο τα...όπλα του. Το αν θα ολοκληρώσει την απειλή του, με πραγματικές αποκαλύψεις, είναι άγνωστο αυτή τη στιγμή. Αλλα ο βρεγμένος, τη βροχή δεν την φοβάται...(εκτος αν πάθει βρογχοπνευμονία).
Υπερ του είναι οτι βρίσκει "το σύστημα" λόγω κρίσης σε αδύναμη κατάσταση και αποσυντονισμένο. Αγνωστο εαν θα το εκμεταλευτεί και πως. Κατα του, οτι έγινε η χλεύη ενος ολόκληρου λαού που στο πρόσωπο του βλέπει την "επιτομή" της διαφθοράς, ασχετα εαν οι ...πρυτάνεις του είδους, απολαμβάνουν τα κλεψιμέϊκα και τα πούρα τους πολύ μακρυά απο τα κελιά του Κορυδαλλού(πίνοντας στην υγειά του...κορόϊδου).
Η συνεχεια σίγουρα θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον...
Keywords
Τυχαία Θέματα