Η Bild προκαλεί και πάλι...

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ
Με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη τα βάζει η γερμανική σκανδαλοθηρική φυλλάδα Bild. Με τίτλο «Αηδία: Έλληνας υπουργός διαπομπεύει ιερόδουλες» η κιτρινοφυλλάδα επιτίθεται κατά του Ελληνα υπουργού για τη δημοσίευση των στοιχείων των εκδιδόμενων γυναικών που βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV (αντί να του δίνει...βραβείο).

Η εφημερίδα στο δημοσίευμα της αφού λέει οτι όλη η Ελλάδα
γνωρίζει πλέον ότι αυτές οι γυναίκες είναι οροθετικές(!!), εκτιμά οτι αυτό εντάσσεται σε «μια βρόμικη προεκλογική εκστρατεία»(μόνο στο φτωχό άρρωστο μυαλό τους, αυτό θα μπορούσε να συνδεθεί με...κάλπες).

Οπως γράφει με ...εμπάθεια και μίσος για τη χώρα μας: «Λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές της χρεωκοπημένης χώρας, διαπομπεύονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης οι άρρωστες αυτές γυναίκες, και την ίδια στιγμή οι ελληνικές αρχές μιλούν για σπουδαίο επίτευγμα».

Η εφημερίδα κατηγορεί τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ότι την ώρα που η χώρα βουλιάζει οικονομικά και βρίσκεται σε άθλια κατάσταση αυτός επέλεξε ένα φτηνό τρόπο για να μαζέψει ψήφους.
Ο υπουργός είχε πει: «Η δημοσίευση των φωτογραφιών είναι νόμιμη» και είχε συμπληρώσει ότι «οι άνδρες που ήρθαν σε επαφή με πόρνες, θα πρέπει να συνειδητοποιούν τον κίνδυνο».
Keywords
Τυχαία Θέματα