Ενταση και στη νεολαία του ΠΑΣΟΚ

Ενταση επικράτησε το πρωί στο συνέδριο της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, χωρίς καν να έχουν αρχίσει οι εργασίες του. Αιτία είναι η αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο κυρίαρχες τάσεις στους κόλπους της νεολαίας του κινήματος με επίκεντρο τον τρόπο εκλογής γραμματέα.

Οι δύο ομάδες εκπροσωπούνται από τον απερχόμενο γραμματέα Κώστα Πανταζή η μία και από το απερχόμενο μέλος του Πολιτικού Γραφείου Νίκο Ανδρουλάκη η άλλη. Αδυνατούσαν να βρουν συμβιβαστικές προτάσεις για μείζονα
θέματα του συνεδρίου.

«Αγκάθι» αποτελεί ο τρόπος εκλογής του νέου γραμματέα της Νεολαίας, καθώς έχουν κατατεθεί δύο προτάσεις: Η μία προβλέπει την ανάδειξή του από το συνέδριο και η δεύτερη από την Κεντρική Επιτροπή που θα εκλέξει το Συνέδριο.

Ο Κώστας Πανταζής θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Χρήστου Παυλίδη από την Κομοτηνή, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης σκέφτεται να κατεβάσει ως υποψήφιο τον Ανδρέα Σπυρόπουλο από την Ηγουμενίτσα.

Εξαιτίας της έντασης οι εργασίες του συνεδρίου καθυστέρησαν να ξεκινήσουν για αρκετές ώρες. Και παρ' ότι ξεκίνησαν οι τοποθετήσεις των συνέδρων το κλίμα παρέμενε ιδιαίτερα φορτισμένο.
Keywords
Τυχαία Θέματα