Εκρηκτική αυλαία...

Με την προκήρυξη που έχει προ-αναγγελθεί οτι θα υπάρξει και επομένως θα πληροφορηθούμε ΠΟΙΑ ακριβώς οργάνωση αναλαμβάνει τις επιθέσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα να σημειώσουμε τα εξης:
1ον ΟΛΟΙ γνωρίζανε ή εκτιμούσαν (στην τελική) οτι ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ μεγάλο και θεαματικό τρομοκρατικό χτύπημα (το αργότερο μέχρι σήμερα)- τα σχετικά δημοσιεύματα χθες και σήμερα αλλά και οι δηλώσεις Δένδια είναι χαρακτηρισικά.
2ον ΟΛΑ τα "χτυπήματα"(σε δημοσιογράφους,στο σπίτι του -αδελφού του - κυβερνητικού εκπροσώπου, στα γραφεία της ΝΔ,σήμερα στο The Mall
κλπ) δείχνουν να ειναι ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ. Κάποιοι στέλνουν "μηνύματα". Προς ποιόν και γιατί;
3ον ΟΛΑ δείχνουν επίσης να είναι "επαγγελματικά οργανωμένα" και όλα δείχνουν αναβίωση της τρομοκρατίας(σε επαγγελματικό επίπεδο).
4ον Με δεδομένη και την βία απο τους φασίστες αλλά και τους αντι-φασίστες στο γήπεδο των "μεταναστών", με δεδομένη την λεκτική βία μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης (σε πρωτοφανή "επίπεδα") διαμορφώνεται ενα εξαιρετικά δύσκολο τοπίο. Την ώρα που αυτό που έχουμε ανάγκη είναι ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ,ΗΡΕΜΙΑ και Επενδυτικό κλίμα.
5ον Η (μυστική) απόφαση της "τρόϊκας" (προχθές) να ΜΗΝ θελήσει να έρθουν - όπως έχουν προσυμφωνηθεί - ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΥΣ 2,5 ΔΙΣ σε βάρος των εργαζομένων την Ανοιξη, δείχνει οτι "κάτι ξέρουν και φοβούνται".
Το 2013 ανοίγει σίγουρα "εκρηκτικά" την αυλαία του...(θα δούμε και ποιά υπάρχουσα οργάνωση επαν-ενεργοποιειται).
Keywords
Τυχαία Θέματα