Εικαστικές "πινελιές"

Διεθνής και πολυσυμμετοχική Έκθεση Εικαστικών, πραγματοποιείται από τον Όμιλο για την UNESCONομού Πειραιώς και Νήσων, στο νεοκλασικό κτίριο (Πειραιώς 73), από 19-23/6/2013. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 και ώρα 19.30μ.μ στο πανέμορφο νεοκλασικό της Λεωφόρου Πειραιώς 73 υπό την αιγίδα του Ελληνικού Τμήματος ICOMOS.

«Η εικαστική αυτή παρέμβαση, αποτελεί μια καλή ευκαιρία, ώστε να γνωρίσει το ευρύ κοινό τους δημιουργούς και τα έργα τους. Έτσι, δημιουργείται μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ
των εικαστικών και του κοινού για έναν εποικοδομητικό διάλογο, με αντικείμενο την Τέχνη», υπογράμμισαν ο Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA), Yπεύθυνος για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και ο Πρόεδρος του Ελληνικού ICOMOS κ. Αθανάσιος Νακάσης.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιά, θα τιμήσει τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Βασίλη Βαλασόπουλο Γιάννη, για την προσφορά του στον άνθρωπο και τον Πολιτισμό.

Τέλος, τα εγκαίνια θα πλαισιώσει μουσική εκδήλωση με τον μαέστρο Γιάννη Μελά και τη υψίφωνο Ιωάννα Σκανδάλη.

Ώρες Λειτουργίας : 20-22/6 : 18.30μ.μ. έως 22.00μ.μ.

23/6 : 18.30μ.μ.-21.00μ.μ.
Keywords
Τυχαία Θέματα