Αντι-ο Δελτίο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΔΑΣ
-ΣΧΕΔΙΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ
-ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ… ΑΣΕΠ
- ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΜΕΤ’ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ
*Κυρίες και κύριοι γεια σας. Σε ειρηνική ατμόσφαιρα γιορτάσθηκε το Πάσχα στην Κερατέα, χάρη στη συμφωνία
εκεχειρίας που συνήψαν τα δύο εμπόλεμα μέρη. Η Λειτουργία της Ανάστασης και το ψήσιμο των αρνιών πραγματοποιήθηκαν χωρίς βομβαρδισμούς από τα ΜΑΤ και μολότοφ από τους αντάρτες. Η ευρύτερη περιοχή, όπου διεξήχθησαν οι φοβερές μάχες ,για να μην εγκατασταθεί ο Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων, έχει ανακηρυχθεί , με εγγύηση του Ο.Η.Ε. «non flight zone», «ζώνη απαγόρευσης πτήσεων», ενώ οι κυανόκρανοι που αναπτύχθηκαν κατά μήκος των συνόρων εξασφάλισαν τον απρόσκοπτο εορτασμό.

* Το ερώτημα που θέτει η διεθνής κοινότητα είναι μέχρι πότε θα ισχύει η εκεχειρία και αν θα χρειασθεί νέο ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείς για επέμβαση του ΝΑΤΟ. Ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας κΡασμούνσεν δήλωσε στον ανταποκριτή μας στις Βρυξέλλες ότι «η Στρατιωτική Επιτροπή εξετάζει να μοιράσει τη δουλειά των βομβαρδιστικών που επιχειρούν στη Λιβύη και τα μισά να ασχοληθούν με την Κερατέα . Στόχος μας είναι να καμφθεί η αντίσταση των ατάκτων της Κερατέας ώστε τα περιττώματα των βορείων προαστίων να διοχετευτούν στον στρατηγικής σημασίας δήμο».

*Εν τω μεταξύ, ο ανασχηματισμός παραμένει στα σχέδια του Πρωθυπουργού με δεδομένη την αδυναμία εφαρμογής του Μνημονίου από την παρούσα «ισχνή κυβέρνηση». Λέγεται ότι υπάρχει σκέψη να ενισχυθεί το παρόν κυβερνητικό σχήμα με νέο αίμα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Έτσι, η σημερινή κυβέρνηση των 49 ατόμων αναμένεται να φθάσει τον αριθμό των 100 και βάλε, καθώς θα δημιουργηθούν νέες θέσεις αναπληρωτών υπουργών, αναπληρωτών υφυπουργών και αναπληρωτών αντιπροέδρου… Οι θέσεις θα καλυφθούν αξιοκρατικά μέσω Α.Σ.Ε.Π.

*Η κυβέρνηση του Αντέννα προχώρησε σε αναδιάρθρωση της Ευγενείας Μανωλίδου με το Dancing with the stars daily. Η… χωρίς τίτλους ευγενείας σταρ θα είναι από αύριο , Τρίτη του Πάσχα , ένθετη στο «10 μαζί 1» των Καραμερο -χαριτάτων. «Η ενέργεια αυτή» - έλεγαν στο δελτίο μας κύκλοι του ΔΝΤ στην Ουάσινγκτον – «αποτελεί επακόλουθο της υποβάθμισης της πιστοληπτικής της ικανότητας από την Standar and Poor’s».

* Ο πρώην αμερικανός κυβερνήτης και ηθοποιός Σβατσενέγκερ , αξιοποιώντας την αυστριακή του καταγωγή ,δήλωσε ότι θα τον ενδιέφερε να γίνει Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η εκδήλωση ενός τέτοιου ενδιαφέροντος χαροποίησε πολλούς θιασώτες του ευρωπαϊκού οράματος, γιατί, οι σημερινές συνθήκες τις κρίσης, απαιτούν ένα οπλοπολυβόλο , αφού η Κομισιόν διαθέτει πολλά βλήματα…

*Κυρίες και κύριοι, εδώ ολοκληρώθηκε το δελτίο μας. Ευχαριστούμε που μας παρακολουθήσατε μέχρι το τέλος και δεν φύγατε από τη μέση του έργου. Αντίο σας και Χριστός… Αντέστη!..
(Espesso)
Keywords
Τυχαία Θέματα