Αντι-ο Δελτίο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΔΑΣ
-ΔΙΑΒΗΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ
-ΟΙ… ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΕΒ
-ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΗΤΑΝ… ΣΕΣΟΥΑΡ
*Σε αυστηρό διάβημα προέβη η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ προς την ελληνική κυβέρνηση, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της καθώς, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο που επέδωσε σήμερα ο γερμανός πρέσβης στον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα, «έμεινε κάγκελο» όταν πληροφορήθηκε από την εφημερίδα BILD
ότι: οι έλληνες, όχι μόνο κάνουν 30 ημέρες διακοπές το χρόνο, αλλά, επιπλέον, τρώνε τρεις φορές την ημέρα , καταδέχονται και πληρώνονται από τους εργοδότες τους , μένουν σε κανονικά σπίτια και ,συν τοις άλλοις, κάνουν παιδιά, κάνουν και σεξ!

*Ο υπουργός Εξωτερικών, με τα άψογα κοστουμάκια του και τα άψογα γερμανικά του, απάντησε με το γνωστό αγέρωχο ύφος του στον γερμανό πρέσβη ,προειδοποιώντας τον αυστηρά ότι: η κυβέρνηση θα μελετήσει τις αιτιάσεις της καγκελαρίου !

*Μετά από τη δραματική, πράγματι, κραυγή αγωνίας του προέδρου του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλου, ότι αν δεν λυθεί το δημοσιονομικό πρόβλημα «θα πεινάσουμε όλοι μας», η ΓΣΕΕ προχωρεί στη συγκρότηση φορέα στήριξης αναξιοπαθούντων μελών του ΣΕΒ , ώστε να μειωθούν οι ζητιάνοι από τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας

*Μέσα σε αυτό το κλίμα ο Πρωθυπουργός έδωσε εντολή στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο να προχωρήσει το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων. Εκτός από τον ΟΠΑΠ, τον Ιππόδρομο, το Φυσικό Αέριο Καβάλας και τα Κρατικά Λαχεία , θα αποκρατικοποιηθεί και η κυβέρνηση.

*Προχωρεί επίσης και η νέα λίστα με τα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα. Όπως έχουμε αποκαλύψει, στη λίστα παραμένει το επάγγελμα του πολιτικού, καθώς η δουλειά αυτή θεωρείται βρώμικη και ανθυγιεινή.

*Κατατέθηκε από τον υπουργό Υγείας το νομοσχέδιο για την μεταμοσχεύσεις οργάνων του σώματος. Πρόκειται για απολύτως αναγκαίο νομοθέτημα υπέρ της ομαλής λειτουργία της κυβέρνησης, διότι δεν είναι λίγοι αυτοί που χρειάζονται να βάλουν κάποιο όργανο η να βάλουν λίγο μυαλό .

*Τελικά, το πιστόλι που είχε στο τραπέζι ο Πρωθυπουργός για να απειλήσει τους δανειστές αποδείχθηκε πιστολάκι –σεσουάρ για το κούρεμα που μας ετοιμάζει η τρόϊκα. Το εν λόγω σεσουάρ φυλάσσεται στο γραφείο του υπουργού Οικονομίας και θα χρησιμοποιηθεί αργά η γρήγορα. Ο κΠαπακωνσταντίνου κάνει συνεχείς πρόβες χτενίζοντας την υφυπουργό κ Τζάκρη.

*Και μια είδηση που μας ήρθε μόλις τώρα από το εξωτερικό δελτίο: ο δικαστής που διέταξε τον περιορισμό του Ντομινίκ Στρος σε διαμέρισμα μέχρις ότου γίνει η δίκη του για βιασμό της καμαριέρας, διευκρινίζει ότι το βραχιόλι του το έβαλαν στο πόδι και όχι κάπου αλλού.

*Αντίο σας και προσοχή όσοι θα ταξιδέψετε στη Νέα Υόρκη…
(Espresso )
Keywords
Τυχαία Θέματα