Ζ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Δικονομικός οίστρος εκτός ορίων...

10:43 25/10/2012 - Πηγή: 24wro
Τραγελαφικές διαστάσεις έχει αρχίσει να παίρνει ο δικονομικός οίστρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου...
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής κατάθεσης του Γ. Παπακωνσταντίνου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε ερωτήσεις στον πρώην υπουργό για τη «λίστα Λαγκάρντ» επί μιάμιση ώρα, με ύφος που θα ταίριαζε περισσότερο σε δικαστική παρά σε κοινοβουλευτική αίθουσα.
«Κάνετε μπούγιο!»
Απτόητη, παρά τις συνεχείς
παρεμβάσεις του προέδρου της Επιτροπής Τ. Νεράντζη, η Ζ. Κωνσταντοπούλου ρώτησε οκτώ (!) φορές τον Γ. Παπακωνσταντίνου σε ποιον παρέδωσε το αρχικό CD. «Ποιο είναι το φυσικό πρόσωπο στο οποίο το εγχειρήσατε; Πού βρίσκεται το έγγραφο που συνόδευε το CD; Αναζητήσατε αυτό το πρωτότυπο; Αν δεν μας πείτε, είναι αναπόδραστο το συμπέρασμα ότι το κρατήσατε εσείς. Τα εκτυπώσατε ποτέ αυτά τα αρχεία;», ρωτούσε ξανά και ξανά. Στο τέλος, ο πρώην υπουργός ξέσπασε. «Αυτό που βλέπω», της είπε, «είναι ότι θέλετε να κάνετε μπούγιο...».

Ολα στο ΣΔΟΕ
Νωρίτερα, ο Γ. Παπακωνσταντίνου είχε πει στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Σας απάντησα ότι το έδωσα στο γραφείο μου και δεν θα κάνω διάλογο». «Δεν θα το ορίσετε εσείς αυτό», επέμεινε με το γνωστό της ύφος η Ζ. Κωνσταντοπούλου, καλώντας τον να απαντήσει «σε ποιον το δώσατε». «Τα πλήρη στοιχεία είναι στο ΣΔΟΕ», της είπε.

«Το αντίγραφο είναι...», αντέτεινε εκείνη, και ο πρώην υπουργός επανέλαβε: «Η απάντηση είναι ότι τα πλήρη ηλεκτρονικά στοιχεία είναι στο ΣΔΟΕ». «Δηλαδή μας λέτε να σας εμπιστευθούμε;», τον ρώτησε η βουλευτής, και ο Γ. Παπακωνσταντίνου της απάντησε: «Αν νομίζετε ότι μπορώ να σας πείσω είστε γελασμένη...».
Keywords
Τυχαία Θέματα