Ζήτησε ένα εκατ. likes στο Facebook για να κάνει… σεξ

20:13 22/1/2013 - Πηγή: 24wro
Όσλο: Τι άλλο θα δούμε στα social media! Οι χρήστες έχουν τρελαθεί και ιδού η απόδειξη...
Ένας νεαρός Νορβηγός ζητούσε διακαώς 1 εκατομμύριο likes από «φίλους» του και μη, προκειμένου να κάνει σεξ με την κοπέλα του!

Η υπόθεση ξεκίνησε ως αστείο όταν ο 20χρονος Πίτερ Κβέρνενγκ είδε μαζί την κοπέλα του Κάθριν Γιόχανσεν μία φωτογραφία στο Facebook που είχαν ανεβάσει πέντε αδελφάκια από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ ζητώντας από τους χρήστες να τα βοηθήσουν να πάρουν ένα σκυλάκι.

«Γεια σου κόσμε. Θέλουμε ένα κουτάβι! Ο μπαμπάς μας είπε ότι θα μπορούσε να πάρει ένα, αν έχουμε 1 εκατομμύρια likes! Έτσι, κάντε LIKE αυτό! Δεν νομίζουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε!», έγραφε το πλακάτ που κρατούσαν τα πέντε αδελφάκια. Κι όμως η συγκεκριμένη φωτογραφία συγκέντρωσε πάνω από 2,6 εκατ. likes.

Τότε γεννήθηκε η ιδέα στο νεαρό ζευγάρι από τη Νορβηγία για να ανεβάσουν κάτι αντίστοιχο στο Facebook. Στη φωτογραφία ο Πίτερ κρατούσε ένα χαρτόνι που έγραφε: «Η Κάθριν είπε άμα καταφέρω και λάβω 1 εκατ. likes, θα κάνει σεξ μαζί μου. Παρακαλώ κάντε like και διαδώστε το». Δίπλα του πόζαρε και η Κάθριν.

Κι όσο κι αν ακούγεται περίεργο… τα κατάφερε.

Μέσα σε λίγες μόνο ώρες, ο 20χρονος Κβέρνενγκ συγκέντρωσε τα πολυπόθητα likes, αλλά και χιλιάδες κοινοποιήσεις από τους χρήστες του Facebook, που έσπευσαν να βοηθήσουν τον «ιερό» του σκοπό.

Το θέμα είναι αν η ξανθιά φίλη του τήρησε τελικά την υπόσχεσή της!

himaira.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα