Υπέροχη στην παραλία

20:45 21/7/2011 - Πηγή: 24wro
Πέντε συν μία συμβουλές της τελευταίας στιγμής…
για τέλειο σώμα κάτω από τον ήλιο.
Άσκηση για το δέρμα
Το στεγνό βούρτσισμα είναι ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να τονώσετε την επιδερμίδα σας. Πριν (η καλύτερη στιγμή) ή μετά το ντους, βοηθάει στη βελτίωση της κυκλοφορίας, ενώ προσφέρει απαλό και ομοιόμορφο δέρμα. Βουρτσίστε με δυνατές, κοφτές, ανοδικές κινήσεις και με μια φυσική βούρτσα τα γόνατα, τους γλουτούς, τους μηρούς και τα πλαϊνά των χεριών.


Ενυδατώστε καλά
Τα λάδια λειτουργούν καλύτερα από τις κλασικές λοσιόν γιατί φτάνουν πιο βαθειά στο
δέρμα. Τα καλύτερα έλαια για να χρησιμοποιήσετε είναι αυτά της καρύδας, της ελιάς και της πριμούλας γιατί είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και ενυδατικά στοιχεία.


Μην το παρακάνετε
Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα ξηραίνεται και τα κύτταρα ανανεώνονται με πιο αργούς ρυθμούς. Αν είστε πάνω από 30, απολεπίστε το σώμα σας μία φορά την εβδομάδα. Αν πάλι είστε κάτω από 30 και έχετε σκουρόχρωμη επιδερμίδα, μπορείτε να το κάνετε πιο συχνά, αφού το δέρμα σας είναι πιο ανθεκτικό. Φτιάξτε σπιτικό peeling προσθέτοντας χοντρό αλάτι ή αλεσμένο καφέ στην ενυδατική σας κρέμα σώματος.


Αποτριχώστε
Αποφύγετε το κρύο κερί γιατί συνήθως δημιουργεί τρίχες που μεγαλώνουν εσωτερικά. Η καλύτερη λύση είναι το ζεστό κερί. Το laser είναι επίσης αποτελεσματικό και μολονότι είναι αρκετά ακριβό, μακροπρόθεσμα σας κάνει οικονομία.


Ασκηθείτε
Οι περισσότερες γυναίκες έχουν κυτταρίτιδα. Οι ειδικές κρέμες βοηθούν με την κυκλοφορία του αίματος και συσφίγγουν, αλλά ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να πολεμήσετε τη «φλούδα πορτοκαλιού» είναι η άσκηση. Δοκιμάστε τις water aerobics -αεροβική στο νερό- που βοηθά να χάσετε τρεις φορές περισσότερες θερμίδες από την κλασική αεροβική, ενώ η αντίσταση του νερού βοηθά να σφίξει περισσότερο το σώμα (και ιδίως τα πόδια).


Τυλιχτείτε
Οι θεραπείες σώματος με φύκια και λάσπη είναι ιδανικές για λίγο πριν τις διακοπές -βοηθούν με το λυμφατικό σύστημα, αποτοξινώνουν τον οργανισμό και απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα