Ύμνοι για ΠΑΟ από Ευρωλίγκα!

21:10 25/4/2011 - Πηγή: 24wro
Η Ευρωλίγκα στο πλαίσιο της παρουσίασης των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο Φάιναλ Φορ...
έκανε αφιέρωμα στον Παναθηναϊκό.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης οι «πράσινοι» γνωρίζουν την αποθέωση. Αρχικά γίνεται λόγος για την πιο επιτυχημένη ομάδα στη διοργάνωση τα τελευταία τριάντα χρόνια, ενώ στη συνέχεια γίνεται ειδική αναφορά στους Κώστα Τσαρτσαρή, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Φραγκίσκο Αλβέρτη και Στράτο Περπέρογλου.

Ο Τσαρτσαρής είναι ο πιο παλιός παίκτης της ομάδας, ο «Ζοτς» αναφέρεται ως ξεχωριστή
περίπτωση στην κατηγορία των προπονητών – νικητών, ενώ αν κατακτήσει το τρόπαιο στη Βαρκελώνη, θα φτάσει στα οκτώ, τη στιγμή που όσοι προπονητές βρίσκονται στη δεύτερη θέση μετρούν από τέσσερα.

Σχετικά με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, η συμβολική φυσιογνωμία του «τριφυλλιού» έχει κατακτήσει πέντε φορές το κύπελλο της Ευρωλίγκας, ενώ μετράει ακόμα έντεκα πρωταθλήματα και οκτώ κύπελλα Ελλάδος.

Η αναφορά στον Περπέρογλου γίνεται λόγω του μπλογκ που διατηρεί στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ενώ ήταν παρών και στην τελευταία κατάκτηση του ευρωπαϊκού πριν από δύο χρόνια στο Βερολίνο.

Τέλος γίνεται ειδική μνεία στον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από τους πρωταθλητές Ελλάδος, αλλά και στη συνέχεια τους στην ελληνική Α1, εκεί όπου για την πρώτη φάση των πλέι οφ θα αντιμετωπίσουν το Περιστέρι.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα