Υγιείς Επιχειρήσεις παρά την Κρίση

19:43 4/6/2013 - Πηγή: 24wro


Η κρίση, η ύφεση και η έλλειψη ρευστότητας έχει ανυπολόγιστες συνέπειες για τις επιχειρήσεις που κινούν την αγορά.

Οι καταναλωτές δεν αγοράζουν πια όσο παλιά και οι ελληνικές επιχειρήσεις όλο και πιο πολύ βουλιάζουν μέσα στο αδιέξοδο και τα χρέη αφού επειδή δεν έχουν έσοδα δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τα έξοδα τους.

Όμως μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα της κρίσης υπάρχουν ελληνικές επιχειρήσεις – φάροι που όχι απλά καταφέρνουν και παραμένουν στην αγορά, είναι υγιείς και έχουν και πρόοδο. Ένα λαμπρό παράδειγμα αποτελεί η επιχείρηση των αδερφών Αλέξη και
Αρτέμη Καλουστιάν, οι οποίοι στον χώρο του ρολογιού κρατάνε τα σκήπτρα της εξυπηρέτησης του πελάτη καθώς και τις πωλήσεις και επισκευές ρολογιών. Οι δυο άντρες διατηρούν τρία καταστήματα – σημεία πώλησης-, τα οποία διαθέτουν πρότυπα εργαστήρια service ρολογιών και θεωρούν ότι το βασικό όπλο για την αντιμετώπιση της κρίσης είναι η αύξηση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουν, η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη και η κατανόηση των αναγκών του.

Επιπρόσθετα οι δυο επιχειρηματίες μας παρέθεσαν τα μυστικά μιας σωστής και οργανωμένης επιχείρησης. Κατά τα λεγόμενα τους μια επιχείρηση πρέπει να είναι ιεραρχικά δομημένη με όλους τους παράγοντες εκατέρωθεν συνδεδεμένους μεταξύ τους. Πρέπει να υπάρχει ομοψυχία και αγάπη προς το αντικείμενο, « Τότε και μόνο τότε ο πελάτης θα καταλάβει ότι πραγματικό ζητούμενο μας είναι η εξυπηρέτηση του και πάρα τα δύσκολα οικονομικά του θα στηρίξει τις πολύ καλές μας προσφορές, δεν θέλουμε να έρχεται κάποιος πελάτης και να φεύγει δυσαρεστημένος, η δυσαρέσκεια γυρίζει σε μας!» τόνισε ο κ. Αλέξης Καλουστίαν ,Γενικός Διευθυντής της εταιρείας.

Τέλος, οι πολύ καλές προσφορές που παρέχει η εταιρεία διοχετεύουν τα ρολόγια στην αγορά σε πολύ καλές τιμές. Υπάρχουν ρολόγια για όλα τα βαλάντια και οι πελάτες μπορούν να τα δουν τόσο στα καταστήματα της επιχείρησης όσο και στο διαδικτυακό κατάστημα (eshop) που παρέχει η εταιρεία στον σύνδεσμο http://www.rologia-kaloustian.gr/.
Keywords
Τυχαία Θέματα