Ξήλωσαν μέταλλα βάρους έξη τόνων από κτίριο τράπεζας!

13:27 2/2/2012 - Πηγή: 24wro
Σαν… κύριοι και οργανωμένοι με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα πήγαν έξι Έλληνες «κυνηγοί» μετάλλων να…
«γδύσουν» μια ολόκληρη αποθήκη ιδιοκτησίας της Αγροτικής τράπεζας στο Πλατύ Ημαθίας! Όταν τους αντιλήφθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής έφυγαν, αλλά… επέστρεψαν για να συνεχίσουν!

Επικεφαλής της ομάδας ήταν ένας 60χρονος ο οποίος φύλαγε τσίλιες μέσα από το αυτοκίνητό του, ενώ δυο συνεργοί του –ένας 32χρονος και ένας άγνωστος που αναζητείται- έκοβαν με οξυγόνο κομμάτια από τον σκελετό του μεταλλικού κτιρίου και
τα φόρτωναν με κλαρκ σε ένα φορτηγό! Όταν ο τσιλιαδόρος έδωσε το σύνθημα για αποχώρηση, είχαν κόψει μέταλλα συνολικού βάρους πέντε τόνων και 700 κιλών!

Δεν ήθελαν, όμως, να αφήσουν τον… κόπο τους να πάει χαμένος! Έτσι, λίγες ώρες αργότερα έφτασαν ο ένας μετά τον άλλο στο σημείο άλλα τρία μέλη της σπείρας ηλικίας 42, 23 και 36 χρόνων, που φόρτωναν μέταλλα στα αυτοκίνητά τους και τα μετέφεραν στο κέντρο ανακύκλωσης μετάλλων ενός 39χρονου όπου τα πωλούσαν! Όμως, οι αστυνομικοί είχαν αντιληφθεί τη δράση τους, τους ακολούθησαν και έφτασαν στη μάντρα όπου τους συνέλαβαν όλους, μαζί με τον ιδιοκτήτη που κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Στη μάντρα και τα σπίτια των συλληφθέντων που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, κατασχέθηκαν περίπου τρεισήμισι τόνοι μετάλλων, δυο φορτηγά, ένα φορτωτικό μηχάνημα, ένας κόφτης οξυγόνου, τέσσερις φιάλες οξυγόνου, τρεις μεταλλικές ράβδοι και μια μεταλλική γωνία.
Keywords
Τυχαία Θέματα