Βραζιλία: Οι «τρικολόρ» επέστρεψαν

18:00 28/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η Σάο Πάολο έλειψε από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος...
όμως με τον εμφατικό 0-2 επί της Φλουμινένσε στην πρεμιέρα, δείχνει ότι επέστρεψε.


Ντέρμπι μεταξύ Μποταφόγκο και Σάντος, με τους φιλοξενούμενους όμως να έχουν το μυαλό τους στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

ΑΒΑΪ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Αβάι: Όνειρο ήταν και πάει. Έφτασε ένα βήμα πριν το τελικό του Κυπέλλου, αλλά η Βάσκο ήταν εμφανώς καλύτερη και επικράτησε με 0-2. Είναι φανερή η απογοήτευση για μια ομάδα, που νεοφώτιστη στην κατηγορία, είχε αρκετά εναποθέσει στην πρόκριση στο τελικό. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος
γνώρισε την συντριβή από την Φλαμένγκο με 4-0 και πλέον οφείλει να συνέλθει, κυρίως ψυχολογικά. Τραυματίες οι αμυντικοί Λούκας, Λεονάρντο, Μπρούνο, Κάσιο και ο μέσος Άλβες.


Ατλέτικο Μινέιρο: Δεν θα μπορούσε να σχεδιάσει καλύτερο ξεκίνημα από αυτό που έκανε. Επικράτησε με 3-0 της Ατλέτικο Παραναένσε και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει την απώλεια του τοπικού πρωταθλήματος και τα όσα ακολούθησαν μετά τον τελικό. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εφησυχάζει. Τιμωρημένος ο μέσος Σερζίνιο, ενώ είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί για πρώτη φορά ο «γνωστός» μας Ντουντού.

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΣΕΑΡΑ

Ιντερνασιονάλ: Με διαφορετικό καθεστώς θα μπορούσε να θεωρηθεί μεγάλη επιτυχία μια ισοπαλία στην έδρα της Σάντος. Όμως η αντίπαλος της κατέβηκε με τα «δεύτερα» και έτσι το τελικό 1-1 δεν μπορεί να την αφήνει ικανοποιημένη. Πολύ μέτρια εμφάνιση για μια ομάδα, που δεν στερείται ονομάτων, όμως είναι κατ’ ουσία μια νέα ομάδα, που «κτίζεται» από την αρχή. Πολλά προβλήματα με τους τραυματίες επιθετικούς Καβενάγκι , Σόμπις τον μέσο Αντρεζίνιο και τον αμυντικό Νέι, να μην μπορούν να συνεισφέρουν.

Σεάρα: Δεν τα κατάφεραν στην έδρα της Κοριτίμπα να πάρουν τη νίκη- πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου. Δεν ήταν αξιόμαχη και πίεσε μονάχα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με το τελικό 1-0 να μην αλλάζει. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έχασε από την Βάσκο με 1-3 και θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην έδρα της Ιντερνασιονάλ. «Χρόνια» τα προβλήματα για τον τερματοφύλακα Γκουστάβο, τον αμυντικό Κλέμπερ και τους μέσους Μότα και Ροντρίγκο. Στην λίστα προστέθηκε και το όνομα του αμυντικού Φαμπρίσιο, που τραυματίστηκε στον αγώνα του Κυπέλλου.


ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΣΑΝΤΟΣ

Μποταφόγκο: Δεν είχαν αξιόπιστη επιθετική λύση και δικαίως έχασαν στην έδρα της Παλμέιρας με 1-0 για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Άχρωμη και χωρίς επιθετική νοοτροπία στο παιχνίδι της, έχασε από μια ομάδα που είχε πολλά προβλήματα πριν την αναμέτρηση. Παραμένουν εκτός οι επιθετικοί Αμπρέου, Ερέρα, που είναι τιμωρημένοι. Αντίθετα ο μέσος Ρίος μπορεί να μην είναι τραυματίας, όμως έχει υποχρεώσεις με την εθνική Ουρουγουάης και θα απουσιάσει.

Σάντος: Το πρωτάθλημα θα το δει αργότερα. Επί του παρόντος ύψιστη σημασία έχει το Κόπα Λιμπερταδόρες και ο επαναληπτικός ημιτελικός με την Σέρο Πορτένιο. Το 1-0 του πρώτου αγώνα της δίνε
Keywords
Τυχαία Θέματα