Βραζιλία: Ευκαιρίες για δύο διώκτες των πρωτοπόρων

10:20 7/7/2011 - Πηγή: 24wro
Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Βραζιλίας...



ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ


Κοριτίμπα: Ηρεμία στο στρατόπεδο των γηπεδούχων αυτή την εβδομάδα καθώς η διοίκηση επιβεβαίωσε προς τον τεχνικό Μαρτσέλο Ολιβέιρα ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει στην ομάδα και πρώτα απ’ όλα να κρατήσει τον Ζόνας. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στην οποία που πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από την ήττα από τη Βάσκο ντα Γκάμα στον τελικό του κυπέλλου Βραζιλίας.

Φιγκεϊρένσε: Οι φιλοξενούμενοι στοχεύουν στην πρώτη
εκτός έδρας νίκη τους και ο τεχνικός τους Ζορζίνιο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών αλλά η άμυνα χρειάζεται σίγουρα βελτίωση.

Tips

• Στα 11 ματς που έχουν δώσει ως τώρα μεταξύ τους η Κοριτίμπα έχει τις διπλάσιες (έξι) νίκες από την αντίπαλο της. Αμφότερες είναι νεοφώτιστες εφέτος στην κορυφαία κατηγορία ενώ πέρυσι στη β’ αμφότερες νίκησαν εντός έδρας (2-0 η Φιγκεϊρένσε και 2-1 η Κοριτίμπα).

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΟΝΙΕΝΣΕ

Μποταφόγκο: Ο τεχνικός της ομάδας του Ρίο ντε Τζανέιρο Κάιο Τζούνιορ θα έχει στη διάθεση του ξανά τον Μαρσέλο Μάτος καθώς τέλειωσε αίσια για το σωματείο το σήριαλ της μεταγραφής του μετά και την ολοκλήρωση του δανεισμού του από τον ΠΑΟ. Αμφίβολη είναι η εμφάνιση του επίσης νεοαποκτηθέντα Ρενάτο ενώ απών θα είναι ο διεθνής Τζέφερσον που έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας. Με μόλις μία παθητικό η γηπεδούχος στηρίζεται κύρια στην άμυνα της που έχει δεχθεί μόλις πέντε ματς ως τώρα στη διοργάνωση.

Ατλέτικο Γκοϊονιένσε: Για πρώτη φορά έπειτα από αρκετό καιρό ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Πάουλο Σέζαρ Γκουσμάο θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του. Αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και σχεδόν ένα μήνα.

Tips

• Πέρυσι αναμετρήθηκαν για πρώτη φορά με την Μποταφόγκο να επικρατεί αρχικά 2-0 εκτός έδρας και στη συνέχεια 3-2 εντός.

ΑΜ. ΜΙΝΕΪΡΟ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Αμ. Μινέιρο: Μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε από τη διοίκηση ο τεχνικός Μάουρο Φερνάντες τόνισε ότι το μόνο που χρειάζεται η ομάδα είναι μία νίκη για να μπορέσει στη συνέχεια να προχωρήσει με καλύτερες προοπτικές. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Παλμέιρας: Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Λουίς Φελίπε Σκολάρι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του εφέτος που έχει αφήσει πίσω της την πολύ άσχημη της περυσινή πορεία. Μοναδικό πρόβλημα ο τραυματισμός του Κλέμπερ που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του.


Tips
• Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη χαρά της νίκης από την πρεμιέρα. Τα περισσότερα από τα παιχνίδια τους είναι είτε over είτε goal/goal.
• Τελευταία τους αναμέτρηση ήταν το 2003 όταν αμφότερες ήταν στη Β’ κατηγορία και η Παλμέιρας είχε τότε επικρατήσει με 3-0 εκτός έδρας. Η τελευταία δεν έχει γνωρίσει ποτέ την ήττα ενώ έχει δύο νίκες στις τέσσερις μέχρι τώρα αναμετρήσεις τους.
Bet-at-home.
Keywords
Τυχαία Θέματα