Βίντεο- σοκ με το πτώμα της δημοσιογράφου Μαρί Κόλβιν!

00:17 3/3/2012 - Πηγή: 24wro

Το συριακό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε πως βρέθηκαν οι σοροί της αμερικανίδας δημοσιογράφου Μαρί Κόλβιν και του...

γάλλου φωτογράφου Ρεμί Οσλίκ στη συνοικία Μπάμπα Αμρ της Χομς.

«Οι αρμόδιες αρχές μπόρεσαν χθες το πρωί, για ανθρωπιστικούς λόγους και έπειτα από μεγάλη προσπάθεια, να εντοπίσουν τις σορούς των δύο δημοσιογράφων, της Αμερικανίδας Μαρί Κόλβιν και του Γάλλου Ρεμί Οσλίκ, θαμμένες στην περιοχή που ελεγχόταν από ένοπλες τρομοκρατικές ομάδες στην Μπάμπα Αμρ στη Χομς», ανέφερε το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA.

Η
Συρία θα ζητήσει δείγματα DNA από τις αντίστοιχες χώρες τους για να ταυτοποιήσει τις σορούς, οι οποίες θα παραδοθούν στη συνέχεια στις πρεσβείες της Πολωνίας, που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Ισπανίας, παρουσία εκπροσώπων της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού (ΔΕΕΣ) και της Αραβικής Συριακής Ερυθράς Ημισελήνου, διευκρινίσθηκε από το υπουργείο.

Οι δύο δημοσιογράφοι σκοτώθηκαν την Τετάρτη κατά το βομβαρδισμό ενός κέντρου Τύπου που είχαν στήσει οι αντάρτες στην Μπάμπα Αμρ και το οποίο βομβαρδίστηκε από το στρατό.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο με την σορό της Μαρί Κόλβιν που κάνει τον γύρο του διαδικτύου: (οι εικόνες είναι πολύ σκληρές)

mediagate.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα