Βελίτσκοβιτς ο περιζήτητος!

20:10 18/5/2011 - Πηγή: 24wro
Σε πλήρη επιβεβαίωση των φημών που θέλουν αρκετές ισπανικές ομάδες να ενδιαφέρονται για ...
την απόκτηση του Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς, προχώρησε ο μάνατζερ του παίκτη με δηλώσεις στα Μέσα της χώρας του.





Ο νεαρός φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα για τη μεταγραφική περίοδο που πλησιάζει και μέσα στις ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους φέρεται να είναι και ο πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός. Ο μάνατζερ
του, Αλεξάντερ Ράσκοβιτς δεν αρνήθηκε τον «ντόρο» που γίνεται γύρω από το όνομα του πελάτη του, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως καμία διαπραγμάτευση δεν πρόκειται να γίνει προτού ολοκληρωθούν τα πλέι οφ της ACB.


«Το ενδιαφέρον των ισπανικών ομάδων είναι υπαρκτό, με έχουν ρωτήσει για τα σχέδια που έχει ο παίκτης μετά το τέλος της σεζόν, αλλά δεν υπάρχουν κανενός είδους διαπραγματεύσεις προτού ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα», οι δηλώσεις του Ράσκοβιτς ο οποίος από ότι φαίνεται θα κληθεί να κάνει αρκετές συζητήσεις μέσα στο προσεχές καλοκαίρι.


Να σημειωθεί πως οι ισπανικές ομάδες οι οποίες φαίνεται πως ενδιαφέρονται για την απόκτησή του είναι οι Μπαρτσελόνα, Κάχα Λαμποράλ και Βαλένθια, ενώ μαζί με τον Παναθηναϊκό από την Ελλάδα και το όνομα του Ολυμπιακού είχε προσφάτως εμπλακεί στην περίπτωση του Σέρβου.
Keywords
Τυχαία Θέματα