Βασιλικός Γάμος: Μηδένα προ του τέλους μακάριζε

08:45 30/4/2011 - Πηγή: 24wro
Πόσο τέλεια είναι η ζωή στο παλάτι; Και πόσο άσπιλοι οι βασιλείς;

Είναι γνωστό πως ανεξάρτητα με την δημόσια εικόνα που στην πλειοψηφία τους προσπαθούν να περάσουν, η ζωή τους τελικά βρίθει σκανδάλων και σίγουρα δεν είναι αγγελικά πλασμένη.


Αυτό φυσικά εξαρτάται κατά πολύ και από τον χαρακτήρα τους. Ας δούμε λοιπόν τι προδιαγράφεται για το βασιλικό ζεύγος, με βάση τα γενέθλια ωροσκόπια τους.

Kate Middleton Vs Prince William

Τα γενέθλια στοιχεία του William
είναι γνωστά σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο, ενώ αντίθετα η ώρα γέννησης της Kate δεν έχει γνωστοποιηθεί και στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πάμπολλες εκδοχές, χωρίς καμία από αυτές να μπορεί να θεωρηθεί έγκυρη.

Ας ξεκινήσουμε πρώτα από τα ...περίεργα. Σαν σήμερα ο Χίτλερ παντρεύτηκε την Εύα Μπράουν!
Επιπλέον, τόσο ο William, όσο και η Kate είναι γεννημένοι πάνω σε έκλειψη.


Συγκεκριμένα ο William σε Ηλιακή έκλειψη, με μερικές ώρες διαφορά και η Kate σε Σεληνιακή, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε επακριβώς την διαφορά. Αν η ώρα της γέννησης της είναι βραδινή, τότε είναι πολύ κοντά στην ώρα της Σεληνιακής έκλειψης και ενδέχεται για αυτόν τον λόγο να έχει «ξεχαστεί» η αναφορά της ώρας ακόμα και στο επίσημο βασιλικό ανακοινωθέν με τα βιογραφικά του ζεύγους.
Οι εκλείψεις είναι σημαντικοί παράγοντες σε ένα ωροσκόπιο, αφού προδιαθέτουν σε ακραίες εξελίξεις.

 Παραδοσιακά μάλιστα από την εποχή του Μεσαίωνα θεωρούνται εξαιρετικά δυσοίωνες για τους βασιλείς και τους ηγεμόνες, που καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα «βαρύ« πεπρωμένο. Κάτι, που όπως θα δούμε, στην προκειμένη περίπτωση ενισχύεται -προς διαφορετική κατεύθυνση- και από τα ατομικά ωροσκόπια των νεόνυμφων.

Ας δούμε πρώτα τα πιο σημαντικά στοιχεία στον γενέθλιο χάρτη του William.

Ο «πυρήνας» του Ωροσκοπίου του είναι απόλυτα συμβατός με το ζώδιο του, αφού και είναι Καρκίνος. Η Αφροδίτη του στον Ταύρο τον κάνει να έχει πολύ ισχυρές προσωπικές δυνάμεις έλξης καθώς και ισχυρές επιθυμίες. Αυτά που έχουν σημασία για εκείνον στις προσωπικές του σχέσεις είναι τα βαθειά και μακροχρόνια συναισθήματα, η συναισθηματική συνέπεια, η αφοσίωση και η σταθερότητα. Όμως, «ελέγχεται» για υπερβολική κτητικότητα ή ζήλεια. Υπάρχει η τάση να ...καλοπερνά υπέρ του δέοντος, με αποτέλεσμα τουλάχιστον τα (πολλά) επιπλέον κιλά. Ως προς την καλλιτεχνική φύση αυτής της Αφροδίτης, η παράδοση την συνδέει με τέχνες που έχουν σχέση με την αφή, όπως η γλυπτική και η κεραμική.

Ο Άρης του είναι στον Zυγό και του δίνει την τάση να προσπαθεί να επιβληθεί διά της διπλωματίας. Όταν πετύχει τον στόχο του, τότε γίνεται πολύ πιο επιθετικός ή επιτακτικός και «τρώγεται» για καυγά. Εξ αιτίας του συγκεκριμένου Άρη έχει την ικανότητα να βλέπει και τις δύο πλευρές ενός ζητήματος, κάτι το οποίο μπορεί να καθυστερήσει την λήψη σημαντικών αποφάσεων.

Ο Δίας του στον Σκορπιό, πάνω σχεδόν στο Μεσουράνημα είναι το διαβατήριο του για μια εύκολη κοινω
Keywords
Τυχαία Θέματα