Βαλκανικό πρωτάθλημα breakdance

23:15 11/5/2011 - Πηγή: 24wro
Το βαλκανικό πρωτάθλημα breakdance διοργανώνεται για 9 συνεχόμενη χρονιά... στην χώρα μας. Ομάδες απ’ όλες τις χώρες των Βαλκανίων συμμετέχουνε μ’ ένα  όνειρο, την κατάκτηση του πολυπόθητου εισιτηρίου που θα τους οδηγήσει στον παγκόσμιο τελικό που γίνεται στης 19 Νοεμβρίου στο Montpellier της Γαλλίας. Ποια θα είναι η καλύτερη χορογραφία? Την απάντηση θα μας δώσουνε στης 28 Μαΐου,
3 από τους καλύτερους κριτές παγκοσμίως. Ο Αμερικανός  Nasty Ray  από τους Squadron , το βαρύ πυροβολικό της  Γαλλίας Marcio ,και από τους Γερμανούς πρωταθλητές Flying Steps , ο bboy Vartan .Η λίστα των φετινών καλεσμένων χορευτών  μεγαλώνει ακόμη περισσότερο με τις Σουηδέζες Martha & Niki νικήτριες του παγκόσμιου διαγωνισμού JUSTE D’EBOUT 2010. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε έναν από τους ωραιότερους χώρους της Θεσσαλονίκης ,το Βασιλικό Θέατρο (Πλατεία Λευκού Πύργου ). Οι ομάδες Ladies N Gents και Loonabeats που κατέλαβαν τις 2 πρώτες θέσεις του διαγωνισμού Hiphop International Greece 2011 θα μας παρουσιάσουν εντυπωσιακές hiphop χορογραφίες . Τα special shows συνεχίζονται με τους Total Reality να παρουσιάζουν μια popping/locking χορογραφία και ο Γάλλος χορευτής Marcio ένα show με εκπληκτικά powermoves.  Στους ατσάλινους τροχούς οι dj’s Kid Stretch και D-mice , ενώ παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι το γνωστό δίδυμο John (Warriorz) – Perin (Nasa Funk). Να τονίσουμε ότι εκτός από τα σεμινάρια χορού και τα parties που γίνονται στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων, φέτος θα παρουσιαστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  το χοροθέατρο   “Το dance or not to dance”  στο Κ.Θ.Β.Ε το οποίο ανοίγει την αυλαία του Χώρου Δράσης στην Πειραματική Σκηνή της Μονής Λαζαριστών.

Keep Prepared For The Battle......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Participating BBOY Crews:

BREAKING FEET CREW                (ALBANIA)  DEAD PREZZ                                   (GREECE)    AFTER DARK                                  (GREECE)  DEAD PREZZ JUNIOR                     (GREECE)  JUNGLERS JUNIOR                        (GREECE)  FREAKQUENCY                              (ROMANIA) JUNGLERS                                      (GREECE)  ISTANBUL STYLE BREAKRZ        (TURKEY)  GODFATHERS                                 (CYPRUS) UNDERGROUND RHYTHMS          (GREECE)
JUDGES

MARCIO       (LEGITEAM ODSTRUXION  – FRANCE) VARTAN       (FLYING STEPS – GERMANY) NASTY RAY    (SQUADRON – USA)
SPECIAL HIPHOP DANCE Showcases from the
WINNERS OF HIPHOP INTERNATIONAL GREECE 2011
LADIES ‘N’ GENTS LOONABEATS
SPECIAL POPING/LOCKING Showcase from
TOTAL REALITY (GREECE)

ON THE WHEELS OF STEEL
DJ KID STRETCH    (Greece) DJ D-MICE               (Greece) HOSTED BY
JOHN (WARRIORZ – GREECE)
PERIN (NASA FUNK – GREECE)

SPECIAL POWERMOVES SHOWCASE

MARCIO       (LEGITEAM ODSTRUXION  – FRANCE)

INFOS MAIN EVENTBattle Of The Year Balkans 2011 Main Event
Date:28 May 2011
Pla
Keywords
Τυχαία Θέματα