Β’ Βραζιλίας: Βλέπει κορυφή η Πορτουγκέσα

15:11 8/7/2011 - Πηγή: 24wro
Την ευκαιρία να βρεθεί στο ρετιρέ συγκατοικώντας με την πρωτοπόρο …
Πόντε Πρέτα έχει η Πορτουγκέσα που υποδέχεται την κάθε άλλο παρά δυνατή Σαλγκέιρο στο ένα από τα τρία σημερινά ματς της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της β’ κατηγορίας στη Βραζιλία.


ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ- ΣΑΟ ΚΑΕΤΑΝΟ


Βίλα Νόβα: Ο νέος τεχνικός των γηπεδούχων Έλιο Ντος Σάντος απέτυχε στο ντεμπούτο του να φέρει την …άνοιξη καθώς η ομάδα του ηττήθηκε 2-1 εντός έδρας
από την Κάσα. Στα επιπλέον προβλήματα για τον προπονητή της η απουσία του τιμωρημένου Έντερ Λίμα.

Σάο Καετάνο: Η διοίκηση στήριζε τον  τεχνικό της ομάδας Μάρσιο Γκοϊάνο παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι δεν τα πήγαιναν καλά αλλά ο ίδιος προτίμησε μόλις την περασμένη Δευτέρα να παραιτηθεί και έτσι ντεμπούτο στον πάγκο θα κάνει ο νεοπροσληφθείς  Βαντάο που δεν μπορεί να υπολογίζει στον λαβωμένο Αΐλτον.

Tips

•    Μόλις μία νίκη αλλά και τρεις ήττες έχει η Βίλα Νόβα στα πέντε της πιο πρόσφατα ματς.
•    Over και goal/goal είναι τα τρία πρόσφατα ματς της Σάο Καετάνο.


ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ – ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Βιτόρια Μπαΐα: Ο τεχνικός των γηπεδούχων Ζεζίνιο είναι δυσαρεστημένος από την απόδοση της ομάδας του και ετοιμάζει αλλαγές. Παραμένουν εκτός μάχης οι λαβωμένοι Μαρκίνιος , Νέτο και Ρίλντο ενώ αντίθετα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αλίσον.

Μπραγκαντίνο: Επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών με τη νίκη επί της Αμερικάνα εντός έδρας. Στα προβλήματα για τον τεχνικό της οι τραυματισμοί των Έντερ και Λουίς Μάριο με τον τελευταίο να έχει ελπίδες να δώσει το «παρών». Πιθανό να κάνει ντεμπούτο ο νεοαποκτηθείς Λίνκομ ενώ αντίθετα δεν είναι έτοιμος ο Αθίρσον.

Tips

•    Μόλις ένα γκολ έχει πετύχει η Βοτόρια στα τρία της τελευταία ματς.
•    Μόλις ένα γκολ έχει δεχθεί η Μπραγκαντίνο στα ισάριθμα τελευταία της ματς.

ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ – ΣΑΛΓΚΕΪΡΟ

Πορτουγκέσα: Ο τεχνικός των γηπεδούχων Ζορζίνιο στήριξε τους παίκτες του παρά την ήττα 2-0 εκτός έδρας από την Άσα που έβαλε τέλος σ’ ένα σερί τεσσάρων νικών για την ομάδα του. Δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των  Ζαέλ (τραυματίας) και Ενρίκε (τιμωρημένος).

Σαλγκέιρο: Για 3ο διαδοχικό ματς η Σαλγκέιρο απέτυχε να γευτεί τη χαρά της νίκης αν και τουλάχιστον απέφυγε την ήττα. Τα προβλήματα όμως είναι ένα σωρό για τον τεχνικό της που δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπαρόνε, Αλεσάντρο, Σαβιέρ και Τζούνιορ. Αντίθετα στη διάθεση του είναι τόσο ο  Αλεμάο όσο και ο Ταμαντάρε.

Tips
•    H Πορτουγκέσα αγνοεί την ισοπαλία στα 22 προηγούμενα της εντός έδρας ματς.
•    Μόλις τέσσερα γκολ έχει πετύχει η Σαλγκέιρο στα έξι της τελευταία ματς. Ενώ δεν έχει βρει δίκτυα στα τρία προηγούμενα της παιχνίδια.


Πρόταση: Πρώτη μας επιλογή θα είναι το over 2,75 στο ματς της Πορτουγκέσα που στην 10bet έχει απόδοση 1,78 ενώ πιστεύουμε και στον άσο της Βιτόρια Μπαΐα ο οπο
Keywords
Τυχαία Θέματα