Β' Ιταλίας: Κανένα πρόβλημα για την Αταλάντα

08:35 2/4/2011 - Πηγή: 24wro
Συνεχίζεται η δράση για την 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Ιταλίας.


Η Αταλάντα δεν αναμένεται να δυσκολευτεί στην έδρα της με την ουραγό της κατηγορίας Τριεστίνα και δύσκολα θα πέσει από την κορυφή.



ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΤΡΙΕΣΤΙΝΑ

Αταλάντα: Έτσι όπως πάει με αυτό το ρυθμό, δίχως ήττα στα τελευταία 16 παιχνίδια, και με τις Νοβάρα και Βαρέζε αρκετά μακριά, σύντομα θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την επάνοδό της στα μεγάλα σαλόνια. Στο παιχνίδι με την Πάντοβα όλοι περίμεναν την ισοπαλία
και έτσι έγινε (1-1). Άνοιξε το σκορ στο 3’ με τον Πίντο και στη συνέχεια έκανε εμφάνιση υπομονής. Η Πάντοβα ήταν καλύτερη, ισοφάρισε στο 54’ και είχε και ευκαιρίες για το 2-1. Τιμωρημένος ο έμπειρος χαφ Ντελβέκιο (8/0). Ξανά εκτός  ο δεξιός μπακ Ραϊμόντι (20/0).Οι βασικοί χαφ Μπαρέτο (25/0) και Καρμόνα (27/0) λογικά θα προφυλαχθούν.

Τριεστίνα: Κατάφερε και πήρε πάλι το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Φροζινόνε (2-2), στην προσπάθειά της να σωθεί. Χωρίς πολλές ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 στο 67’. Βρήκε όμως τη δύναμη και ισοφάρισε στο 82’ και στο 93’. Τιμωρημένος ο στράικερ Μάρκι (32/5), ισχυρά ερωτηματικά ο έμπειρος φορ Γκόντεας (25/4) και ο μεσοεπιθετικός Ταντέι (8/2).



ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ – ΠΙΑΤΣΕΝΤΖΑ

Βιτσέντζα: Μπορεί να έχασε με 1-0 από τη Βαρέζε, κρατήθηκε όμως στην έκτη θέση, χάρη στα στραβοπατήματα των υπολοίπων. Με πολλά παράπονα από τη διαιτησία και με κορυφαία φάση αυτή στο 90’, όταν αντίπαλος αμυντικός σταμάτησε ολοφάνερα την μπάλα με το χέρι, όμως πέναλτι δεν δόθηκε ποτέ. Πάγια εκτός ο αμυντικός Τονούτσι (8/0).

Πιατσέντζα: Κάκιστη με την Πορτογκρουάρο, ηττήθηκε με σκορ  2-1 και θέλει ακόμα βαθμούς για να σιγουρέψει την παραμονή στην κατηγορία. Ανομβρία στην επίθεση, καθώς έλειπαν οι Κατσία, Γκραφιέντι, και Γκουέρα. Τέταρτη και τελευταία αγωνιστική τιμωρίας για τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, Κατσία (29/17). Τιμωρημένοι ακόμα ο βασικός στόπερ Τζερβασόνι (9/0) και ο εναλλακτικός χαφ Σμπάφο (13/0). Σταθερά εκτός πλάνων ο πολύτιμος επιθετικός Γκραφιέντι (25/7).




ΛΙΒΟΡΝΟ – ΜΟΝΤΕΝΑ

Λιβόρνο: Θετικό το 1-1 με τη Ρετζίνα, μπορούσε αν εκμεταλλευόταν περισσότερο το πρώτο ημίχρονο της υπεροχής της να φύγει και με τη νίκη. Προηγήθηκε στο 33’ με τον Ντιονίζι, στο δεύτερο μέρος όμως οπισθοχώρησε και δέχτηκε την ισοφάριση στο 66’. Από εκεί και πέρα επαναπαύθηκαν και οι δυο τους. Σταθερά εκτός ο δεξιός χαφ-εξτρέμ Σουράκο (25/5).

Μοντένα: Ολοκλήρωσε έξοχα τον Μάρτιο, αήττητη σε πέντε παιχνίδια και συνολικά μάζεψε 11 βαθμούς και απέκτησε καλή απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη. Στο 1-0 με την Πεσκάρα έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και πέραν του σκολ στο 24’ είχε κι άλλες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε παιχνίδι συντήρησης. Τιμωρημένος ο βασικός στόπερ Ντιαγκουράγκα (24/0). Νοκ άουτ ο βασικός μέσος Σινιόρι (28/2). Πάγια έξω ο φορ Μπελούτσι (15/3), οι μέσοι Βελάρντι (9/1), Τσαραμιτάρο (5/0) και ο
Keywords
Τυχαία Θέματα