Τζένη Μπαλατσινού: Μια κυρία ποτέ δεν την κάνει ένας κύριος κυρία

18:56 28/6/2011 - Πηγή: 24wro
Με αυτά τα λόγια απαντά η Τζένη Μπαλατσινού σε όσους ίσως κάποτε την χαρακτήρισαν ως...
«την κυρία του κυρίου», λόγω του γάμου της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Όπως λέει στο ένθετο “Εικόνες”, «Σε νεαρή ηλικία σταμάτησα τα πάντα, γιατί ήθελα να είμαι 100% μαμά. Εκεί κάπου στα 30, θα ήταν γελοίο να γυρίσω να κάνω πάλι την «ωραία». Ήθελα το αντικείμενο της ομορφιάς το οποίο γνωρίζω καλά, να το εξελίξω και να το κάνω κάτι δικό μου. Πάντα ήθελα να είμαι αυτοδύναμη και βρήκα αυτό που μου ταίριαζε και που μπορούσα να κάνω καλά».


Το να γίνει μοντέλο δεν
ήταν ένα από τα παιδικά της όνειρα: «Άλλού ξεκίνησα και αλλού η ζωή με πήγε. Ήμουν πάντα λίγο “αλλού” ως άνθρωπος. Ο στόχος μου ήταν ο αθλητισμός και τελικά βρέθηκα σε ένα χώρο που εστίαζε στην θηλυκότητα και στην πόζα».

Τι την βοήθησε να επιβιώσει στο χώρο; «Με έσωσε ο αυτοσαρκασμός μου και η ελαφρότητα με την οποία αντιμετώπιζα τα πράγματα που συνέβαιναν σε αυτό το χώρο. Δεν ένιωθα ποτέ η «ωραία». Περισσότερο διασκέδαζα να παίζω την ωραία που και που! Ήξερα επίσης πως το μόντελινγκ είναι ένα επάγγελμα-πυροτέχνημα, χωρίς διάρκεια και τρομερή ουσία».

Όσο για την εντύπωση και την εικόνα που βγάζει προς τον έξω κόσμο; «Όλοι οι άνθρωποι είμαστε με τα προβλήματα, τις δυσκολίες, τα καλά μας και τα στραβά μας ανεξάρτητα από την περσόνα που βγαίνει προς τα έξω. Έχω εισπράξει πολλή αγάπη από τον κόσμο και αισθάνομαι ευγνώμων».

gossip-tv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα