Τσάμπιονσιπ: Πολύ ανώτερη η ΚΠΡ

16:16 4/4/2011 - Πηγή: 24wro
Η ΚΠΡ υποδέχεται την αδύναμη εφέτος Σέφιλντ Γιουνάιτεντ...
στο «Λόφτους Ρόουντ» στο ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 39η αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ έχοντας την φιλοδοξία να επαναφέρει στους εννιά βαθμούς την απόσταση από τον πλησιέστερο της διώκτη.
ΚΠΡ: Ο Αντέλ Τάαραμπτ επιστρέφει στην 11αδα των Λονδρέζων έπειτα από την απουσία του (την πρώτη εφέτος) την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Ντονκάστερ εξ αιτίας οικογενειακού πένθους. Ο Μαροκινός
έχει ενδιάμεσα αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της πατρίδας του και είναι έτοιμος να βοηθήσει τους «φύλακες» κόντρα στις «λεπίδες» και μάλλον θα πάρει τη θέση του Χόγκαν Εφχάιμ παρά το ότι ο τελευταίος ήταν ο σκόρερ του νικητήριου γκολ στο προαναφερθέν ματς. Ο τεχνικός της πρωτοπόρου της κατηγορίας Νιλ Γουόρνοκ εξακολουθεί να μην έχει στη διάθεση του τους λαβωμένους Πίτερ Ράμιτζ και Τζέιμι Μάκι αλλά οι Ισμαέλ Μίλερ και Ματ Κόνολι διεκδικούν την επιστροφή τους στην 11αδα καθώς και ο πρώην αρχηγός Μάρτιν Ρόουλαντς που γύρισε από δανεισμό στη Μίλγουολ. Η ΚΠΡ μετράει πέντε νίκες στα τελευταία της έξι ματς.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ :Στις «λεπίδες» επιστρέφουν τόσο ο Νταρίους Χέντερσον που εξέτισε την ποινή του στο νικηφόρο 2-0 εντός έδρας κόντρα στη Λιντς όπως και ο Νιλ Κόλινς ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και επίσης δεν είχε δώσει το «παρών» στο  ίδιο παιχνίδι. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Νιλ Άνταμς δεν αποκλείεται να συμπεριλάβει στην αποστολή τον Στίβεν Τζόρνταν που  επέστρεψε από δανεισμό στη Χάντερσφιλντ. Απών παραμένει ο τιμωρημένος Λι Γουΐλιαμσον ενώ νοκ-άουτ εξ αιτίας τραυματισμού είναι για μία ακόμα φορά οι Τζόνι Ερτλ , Κρις Μόργκαν, Ράιαν Φράνς και Άντι Τέιλορ. Παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας τέσσερις ήττες και δύο νίκες στα έξι της τελευταία ματς.
Στο …ψαχνό: Ο άσος των Λονδρέζων είναι η λογική επιλογή στο παιχνίδι αυτό και η απόδοση του στην 10bet είναι 1,46. Μάλλον αξίζει επίσης το ρίσκο του over 2,5 που δίνει στην ίδια εταιρεία 2,05.
bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα