Τσάμπιονσιπ πλέι-οφ: Εύθραυστες ισορροπίες

10:10 17/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η Κάρντιφ αφού έφυγε αλώβητη από την έδρα της Ρέντινγκ, έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι έχει...
το προβάδισμα για την κατάκτηση του εισιτηρίου, που οδηγεί στο τελικό των πλέι-οφ στο «Γουέμπλεϊ».


Ωστόσο η Ρέντινγκ έχει τις αντιρρήσεις της και θα τα παίξει όλα για όλα, με την ελπίδα να σημειώσει το «χρυσό» τέρμα.


Α΄ Αγώνας: Ρέντινγκ – Κάρντιφ 0-0: Απόλυτα μοιρασμένο ματς με τους φιλοξενούμενους να έχουν τις περισσότερες προσπάθειες για να σημειώσουν κάποιο τέρμα. Εν κατακλείδι το αποτέλεσμα είναι αντιπροσωπευτικό της αναμέτρησης. Η Κάρντιφ ατύχησε να δει τον
σημαντικότερο παίκτη της, Γκρεγκ Μπέλαμι, να αποχωρεί από νωρίς λόγο τραυματισμού.


Σημείωση: Στην περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ και ακολουθεί η διαδικασία της παράτασης και των πέναλτι.


Φετινά ματς: Ρέντινγκ – Κάρντιφ 1-1 (10/11), Κάρντιφ – Ρέντινγκ 2-2 (1/2), Ρέντινγκ – Κάρντιφ 0-0 (13/5)

Κάρντιφ: Εφάρμοσε το δόγμα που θέλει την ομάδα που δεν μπορεί να νικήσει, να κάνει ότι είναι δυνατόν για να μην χάσει. Πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο, έδειξε να επηρεάζεται ελάχιστα από την αναγκαστική αλλαγή του Μπέλαμι και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί. Στην επανάληψη, είδε την αντίπαλο της να την πιέζει και τελικά υποχρεώθηκε σε άμυνα για να «δραπετεύσει» με την «λευκή» ισοπαλία. Τώρα πια χρειάζονται τη νίκη στην έδρα τους για να κάνουν το πρώτο και αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Αν τα καταφέρουν θα είναι μόλις η τρίτη ομάδα, που το καταφέρνει με την Λέστερ (1994) και την Τσάρτλον (1998), που πήραν την άνοδο τερματίζοντας στην τέταρτη θέση. Ο επιθετικός Μπέλαμι (36/11) συνεχίζει να έχει πρόβλημα και η συμμετοχή του στον επαναληπτικό είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ρέντινγκ: Σε ελάχιστα σημεία μπόρεσε να απειλήσει την Κάρντιφ στο πρώτο ματς. Άτολμη στο πρώτο ημίχρονο, προσπάθησε στην επανάληψη αλλά όπως και να έχει δεν μπορείς να κερδίσεις με τέτοια εμφάνιση. Ελπίζει στον επαναληπτικό, καθώς κατά γενική ομολογία, απέδειξε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ότι είναι ικανή να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα. Για άλλο ένα παιχνίδι θα είναι εκτός αποστολής ο μέσος Κέμπε (36/9), όπως και ο μέσος Ρόμπσον – Κανού (28/5). Περίπου 2.500 φίλοι της θα ταξιδέψουν στην Ουαλία, με την ελπίδα το επόμενο ταξίδι τους να είναι στο Λονδίνο.


Στο… ψαχνό

Σε τεντωμένο σχοινί ακροβατεί ο επαναληπτικός των πλέι-οφ. Δύσκολο να χάσει η Κάρντιφ στην έδρα, αδύνατο να πέσει αμαχητί η Ρέντινγκ. Οπότε η ισοπαλία που προσφέρεται 3,24 από την 10Bet.com, είναι αρκετά καλή, αν προσθέσει κανείς ότι οι δύο ομάδες έχουν τρεις ισοπαλίες στα ισάριθμα φετινά τους παιχνίδια. Καλή τύχη έχει και το under 2.5 που μας δίνει το 1,65.

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα