Τσάμπιονς Λιγκ:Γκολ και θέαμα στο Λονδίνο

10:15 13/4/2011 - Πηγή: 24wro
Στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» διεξάγεται ένα παιχνίδι που κανονικά θα έπρεπε να κρίνει ποια...
από τις Τότεναμ και Ρεάλ Μαδρίτης θα βρεθεί στα ημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Έλα όμως που οι «μερένχες» απλοποίησαν την υπόθεση στο «Μπερναμπέου» και το αποψινό ματς για τους «8» της διοργάνωσης αποτελεί μια τυπική διαδικασία.



Οι δυο σύλλογοι είχαν συναντηθεί  άλλη μια φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ήταν τη σεζόν 1984-85 για τον θεσμό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με την ισπανική ομάδα να κερδίζει με 1-0 τους Βρετανούς.
Το 4-0 του φετινού πρώτου αγώνα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ νομίζω όλοι το θυμάστε.

Τότεναμ: Η αποβολή του Κράουτς- δεν θα κρίνουμε αν ήταν δίκαιη ή άδικη- δεν επέτρεψε στα «σπιρούνια» να διεκδικήσουν με αξιώσεις  ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στη Μαδρίτη. Το τελικό 4-0 δεν αφήνει περιθώρια για όνειρα στους παίκτες του Χάρι Ρέντναπ αφού τέτοιο σκορ δύσκολα «σπάει» σε ρεβάνς της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο 64χρονος τεχνικός της Τότεναμ σαφώς και δεν ευθύνεται για την βαριά ήττα του πρώτου αγώνα αφού του ήρθαν μαζεμένες οι αναποδιές. Πρώτα ο Λένον που λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του ματς αισθάνθηκε αδυναμία και δεν ξεκίνησε  και έπειτα ήρθε η αποβολή του Κράουτς για να ρίξει την ομάδα του στο καναβάτσο. Πολλά μπορούν να ειπωθούν για τα «σπιρούνια» και την πορεία του στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά αυτό που μετράει είναι πως επέστρεψαν με κρότο στα μεγάλα σαλόνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ρωτήστε τις ομάδες του Μιλάνου να σας πουν.

Στο πρωτάθλημα της Αγγλίας  ο Ρέντναπ και τα παλικάρια του πήραν δύσκολη εντός έδρας νίκη με σκορ 3-2 από την αξιόμαχη Στόουκ του Τόνι Πούλις και παρέμειναν στην 5η θέση της βαθμολογίας με  τρεις βαθμούς λιγότερους από την 4η Μάντσεστερ Σίτι και ένα ματς λιγότερο όμως.
Στον αποψινό αγώνα κόντρα στη «βασίλισσα»  δεν θα αγωνιστούν πέρα από τον τιμωρημένο Κράουτς και ο τραυματίας Χάτον ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Πιέναρ, Λένον και Κράνιτσαρ αφού αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.


Ρεάλ Μαδρίτης: Έκανε τα πάντα  όπως έπρεπε στον πρώτο αγώνα και πήρε από νωρίς κεφάλι στο σκορ με τον εξαιρετικό σε εκείνο το ματς Αντεμπαγιόρ. Από εκεί και πέρα τα πάντα τελείωσαν με την αποβολή του Πίτερ Κράουτς αφού οι «μερένχες» έκαναν πάρτι κόντρα στα «σπιρούνια», κάτι αναπάντεχο για τον Μουρίνιο και τους αστέρες της Ρεάλ.


Βλέπετε η ομάδα της Μαδρίτης είχε έξι χρόνια να περάσει στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ  και  κανείς  στις τάξεις της δεν περίμενε μια τόσο άνετη επικράτηση  επί μιας ομάδας που είχε δείξει τις δυνατότητες της κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης  Ίντερ και την συμπολίτισσα της Μίλαν. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να υποβαθμίσουμε το εξαιρετικό στήσιμο της ομάδας του Μουρίνιο και την καθολική υπεροχή που είχε σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Και ας έπαιζαν οι αντίπαλοι με παίκτη λιγότερο.

Στη Πριμέρα Ντιβιζιόν ο «εκλεκτός» και οι παίκτες του πέρασαν με άνε
Keywords
Τυχαία Θέματα